Ons Grand Café & terras
(Borrel, lunch & Plate Service)

In ons grand café kunt u lekker bijkomen van de dagelijkse dingen. Even lekker ontspannen met een heerlijk vers gezet kopje koffie of een fijne borrel. Daarnaast staan wij bekend om onze lekkere lunchgerechten en uitgebreide plate service kaart.

Het grand café is een informele ruimte met een huiselijke sfeer. Aan de wanden is altijd een expositie te zien van een kunstcollectie. Elk seizoen van het jaar wordt een nieuwe collectie getoond.

Op ons ruime terras kunt u genieten van het mooie weer en de romantische uitstraling van onze stad Elburg. Ons terras is ingericht met sfeerhaarden, loungebanken en stoelen voorzien van relaxe kussens. Reserveren op het terras is niet mogelijk.

De ruime bar nodigt gasten uit om te genieten van een heerlijke consumptie. Aan de tap hebben wij standaard 10 verschillende soorten speciaal bier, plus ons eigen huismerk Heineken. En dmv onze speciale wijnklimaatkast, kunnen wij 19 wijnen per glas aanbieden.

Wij raden u aan om vooraf te reserveren, zeker in het weekend.

Onze menukaart van het Grand Café

Gemeente benoemd De Haas als officiële trouwlocatie

Ons partycentrum is per mei 2017 toegevoegd als één van de vier officiële trouwlocaties van Elburg. Vanaf heden is het mogelijk om in onze sfeervolle zalen de ceremonie te voltrekken! Interesse? Bekijk hier de mogelijkheden voor een trouwceremonie bij De Haas [button...

Lees meer

Upgrade terras

Ons terras heeft een upgrade ondergaan. We hebben nieuwe banken en plantenbakken in whitewash kleur. Daarnaast zijn alle banken en stoelen voorzien van heerlijke kussens! Met de terrasverwarming erbij kunt u genieten van optimaal comfort op ons...

Lees meer

Direct reserveren: