Ons Grand Café & terras
(Borrel, lunch & Plate Service)

In ons grand café kunt u lekker bijkomen van de dagelijkse dingen. Even lekker ontspannen met een heerlijk vers gezet kopje koffie of een fijne borrel. Daarnaast staan wij bekend om onze lekkere lunchgerechten en uitgebreide plate service kaart.

Het grand café is een informele ruimte met een huiselijke sfeer. Aan de wanden is altijd een expositie te zien van een kunstcollectie. Elk seizoen van het jaar wordt een nieuwe collectie getoond.

Op ons ruime terras kunt u genieten van het mooie weer en de romantische uitstraling van onze stad Elburg. Ons terras is ingericht met sfeerhaarden, loungebanken en stoelen voorzien van relaxe kussens. Reserveren op het terras is niet mogelijk.

De ruime bar nodigt gasten uit om te genieten van een heerlijke consumptie. Aan de tap hebben wij standaard 10 verschillende soorten speciaal bier, plus ons eigen huismerk Heineken. En dmv onze speciale wijnklimaatkast, kunnen wij 19 wijnen per glas aanbieden.

Wij raden u aan om vooraf te reserveren, zeker in het weekend.

Onze menukaart van het Grand Café

Kinderdisco!

(25 maart) Extra feest voor de kids! In onze feestzaal ligt een verlichte disco dansvloer! Deze middag lekker dansen op je favoriete kids hits! En dat met de special lichteffects maakt het een echte disco. Kortom: feest! De ouders kunnen ondertussen heerlijk...

Lees meer

Pasen 2018

(1 & 2 april) Op 1e en 2e Paasdag organiseren wij weer onze Paasbrunch en het Paasbuffet. Bekijk hier onze mogelijkheden:

Lees meer

Direct reserveren: