Ons Grand Café

In ons grand café kunt u lekker bijkomen van de dagelijkse dingen. Even lekker ontspannen met een heerlijk vers gezet kopje koffie of een fijne borrel. Daarnaast staan wij bekend om onze lekkere lunchgerechten en uitgebreide plate service kaart.

Het grand café is een informele ruimte met een huiselijke sfeer. Aan de wanden is altijd een expositie te zien van een kunstcollectie. Elk seizoen van het jaar wordt een nieuwe collectie getoond.

De ruime bar nodigt gasten uit om te genieten van een heerlijke consumptie. Aan de tap hebben wij standaard 10 verschillende soorten speciaal bier, plus ons eigen huismerk Heineken. En dmv onze speciale wijnklimaatkast, kunnen wij 19 wijnen per glas aanbieden.

Wij raden u aan om vooraf te reserveren, zeker in het weekend.

Onze menukaart van het Grand Café

Gemeente benoemd De Haas als officiële trouwlocatie

Ons partycentrum is per mei 2017 toegevoegd als één van de vier officiële trouwlocaties van Elburg. Vanaf heden is het mogelijk om in onze sfeervolle zalen de ceremonie te voltrekken! Interesse? Bekijk hier de mogelijkheden voor een trouwceremonie bij De Haas [button...

Lees meer

Lente: Asperges op de kaart

Vanaf nu hebben wij weer verse aspreges op de kaart! Dagelijks vers van het land. Kom genieten van dit witte goud uit de Hollandse bodem. Voorgerechten: Aspergesoep - 5,- Gebonden soep gevuld met verse Hollandse asperges Asperge salade - 8,- Koude salade van vers...

Lees meer

Direct reserveren:

Vraag over het Grand Cafe

10 + 4 =