Het restaurant
(A la Carte)

In het ‘a la carte’ restaurant van De Haas kunt u heerlijk uit eten in een huiselijke ambiance. Op de kaart kunt u kiezen uit een ruim assortiment met heerlijke gerechten. De Hollandse keuken heeft veel te bieden en wij maken gebruik van met traditionele familierecepten. Daarnaast proberen we altijd in te spelen op de seizoenen, zoals een wildkaart, de asperges en de verse mosselen.

Al onze gerechten en sauzen worden in eigen keuken bereid! Al onze producten worden afgenomen van kwaliteitsleveranciers uit de regio. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Een echt stuk vlees op uw bord, om uw vingers bij af te likken… maar ook voor vegetarisch kunt u terecht bij De Haas.

Tevens beschikt het restaurant over een uitgebreide wijnkaart, met 19 wijnen per glas die prima gecombineerd kunnen worden met de gerechten van onze kaart. Wij hebben momenteel een uniek wijntap systeem. Hierdoor is het mogelijk om diverse speciale wijnen ook per glas te verkrijgen en het niet meer noodzakelijk is om een hele fles te bestellen!

Wij raden u aan om vooraf te reserveren, zeker in het weekend.

Download de menukaart

Nieuw met kerst: Merry Christmas Barbecue

Tijdens de kerstdagen van 2017 introduceren mij een nieuw arrangement. Het 'Merry Christmas BBQ'. Een zeer uitgebreid barbecuebuffet vol heerlijke kwaliteits-gerechten om met uw gezelschap aan te schuiven en zelf te grillen. Bekijk hier de mogelijkheden! [button...

Lees meer

Gemeente benoemt De Haas als officiële trouwlocatie

Ons partycentrum is per mei 2017 toegevoegd als één van de vier officiële trouwlocaties van Elburg. Vanaf heden is het mogelijk om in onze sfeervolle zalen de ceremonie te voltrekken! Interesse? Bekijk hier de mogelijkheden voor een trouwceremonie bij De Haas [button...

Lees meer

Direct reserveren: