Het restaurant
(A la Carte)

In het ‘a la carte’ restaurant van De Haas kunt u heerlijk uit eten in een huiselijke ambiance. Op de kaart kunt u kiezen uit een ruim assortiment met heerlijke gerechten. De Hollandse keuken heeft veel te bieden en wij maken gebruik van met traditionele familierecepten. Daarnaast proberen we altijd in te spelen op de seizoenen, zoals een wildkaart, de asperges en de verse mosselen.

Al onze gerechten en sauzen worden in eigen keuken bereid! Al onze producten worden afgenomen van kwaliteitsleveranciers uit de regio. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Een echt stuk vlees op uw bord, om uw vingers bij af te likken… maar ook voor vegetarisch kunt u terecht bij De Haas.

Tevens beschikt het restaurant over een uitgebreide wijnkaart, met 19 wijnen per glas die prima gecombineerd kunnen worden met de gerechten van onze kaart. Wij hebben momenteel een uniek wijntap systeem. Hierdoor is het mogelijk om diverse speciale wijnen ook per glas te verkrijgen en het niet meer noodzakelijk is om een hele fles te bestellen!

Wij raden u aan om vooraf te reserveren, zeker in het weekend.

Download de menukaart

Kinderdisco!

(25 maart) Extra feest voor de kids! In onze feestzaal ligt een verlichte disco dansvloer! Deze middag lekker dansen op je favoriete kids hits! En dat met de special lichteffects maakt het een echte disco. Kortom: feest! De ouders kunnen ondertussen heerlijk...

Lees meer

Pasen 2018

(1 & 2 april) Op 1e en 2e Paasdag organiseren wij weer onze Paasbrunch en het Paasbuffet. Bekijk hier onze mogelijkheden:

Lees meer

Direct reserveren: