/*** Accordion ***/ }

We zijn op zoek naar Birdwatchers. De Nationale Vogelweek 2018 (11-21 mei) is gestart. Spot en spaar minimaal vijf Birdies. Streep ze af op je spaarkaart en ontvang direct een ‘I’m an Official Bridwatcher’ badge!
Ook kan je een suggestie doen voor een nieuw bier en naam. De winnaars komen met hun hoofd op het etiket en het bier wordt volgend jaar gebrouwen. #Wauw! Kom jij ook #BirdWatchen in het Official #BirdHouse De Haas.

Tap Take Over van Bird Brewery op vrijdag 18 mei

Spot alle bieren van Bird Brewery. Deze avond hebben wij 8 Birdies aan de tap! Kom gezellig langs om één van de vele Birdies te spotten, aanschouwen, ruiken, voelen en vooral te proeven.

Speciaal arragement: Birdwatcher Snavelpakket
Een proeverij van de Birdies voor € 19,50 p.p. incl. bijpassend vogelvoer (een paar lekkere hapjes). Spot minimaal 5 soorten Birdies en maak kans op leuke prijzen. Reserveren is niet nodig, je kan zo invliegen.

Kom jij als een echte Birdwatcher? Verrekijker, ranger tenue of noem maar op…. Het beste tenue wordt getrakteerd op een gratis Birdwatcher Snavelpakket.

#Bird Brewery
Nog een tip: Kom op vrijdag 18 mei naar de Tap Take Over: Bird Brewery tijdens Nationale Vogelweek. Wij hebben dan 8! Birdies aan de tap. # Bird Brewery

X