/*** Accordion ***/ }

Een zeiltocht met een originele Elburger Botter is een schitterende ervaring. Wilt u eens iets bijzonders organiseren voor een vrijgezellenfeest, familie-uitje of wilt u een origineel bedrijfsfeest organiseren, dan ontvangen wij u graag als onze gast op één van onze botters. Vanaf april tot eind oktober staan wij geheel tot uw beschikking. Twee vrijwilligers van de botterstichting varen met u mee en vertellen u over de historie, de botters en de omgeving. Aan boord kunt u zelf meehelpen met zeilen hijsen, zwaarden neerlaten en zelfs sturen laten wij aan u over als u dat leuk vindt.

Per botter kunnen er maximaal 12 personen mee en als u dit wenst dan verzorgen wij graag voor u de catering op de botter. Voor een bedrijfsuitje of als teambuilding binnen uw bedrijf is dit een bijzondere ervaring. Samen met uw collega’s of relaties bent u actief bezig op het water. U leert uw medewerkers of collega’s van een heel andere kant kennen. Groepen tot wel honderd personen vormen geen probleem.

Prijzen per botter

1,5 uur –  154,-
2 uur –  209,-
3 uur –  264,-
4 uur –  319,-
Dagtocht Elburg/Harderwijk  539,-
Dagtocht Ketelhaven/Urk  605,-
Reserverings- en administratiekosten  15,- per botter
De geldende tarieven zijn inclusief schipper en bemanning. Er kunnen naast de schipper en bemanning maximaal 12 personen mee.

X