Catering van De Haas

Ook voor het buffet bij u thuis of het feest op uw locatie

Catering

Voor een feest aan huis of op een andere externe locatie, maakt u met een catering van De Haas indruk bij uw gasten. Catering van De Haas uit Elburg heeft klasse en uitstraling. Wij werken met de beste kwaliteit streekproducten van de beste regionale slagers en vishandelaren. Alle gerechten, salades en hapjes worden in eigen keuken dagelijks vers bereid. Daarnaast leveren wij bij elk arrangement porseleinen borden en stevig bestek. Dus niet rommelen en smeren met plastic materiaal. Afwas? Nee hoor, wij nemen alles weer mee retour en doen de afwas.

Compleet feest op locatie

Wanneer u een feest of partij organiseert op locatie, is De Haas de perfecte partner voor een geweldige catering. Wij hebben passie voor horeca en zijn zeer flexibel. Wilt u een compleet ingerichte feesttent, een thema of alleen een buffet op locatie met wat aankleding, met of zonder bediening? Niets is ons te gek. Ga met ons om tafel en bespreek vrijblijvend de wensen en mogelijkheden. Wij doen u graag een passend voorstel.

 Offerte en advies

Elke catering is maatwerk. Voor meer informatie of offerteaanvraag kunt u ons mailen op info@restaurantdehaas.nl. Wij zullen u een passend advies en voorstel geven. Telefonisch is ook mogelijk op 0525-681737.

Bekijk de catering brochure

X