Hanze Escaperoom Elburg

Ontsnap uit de Vischpoort

Ontsnap uit één van de meest bijzondere locaties van Elburg: de historische Vischpoort. In deze iconische poort, tussen de haven en de oude Vesting van Elburg, kom je terecht in de tijd van de Hanze. Doorsta jij de sollicitatieprocedure in deze escaperoom om de nieuwe poortwachter te worden en de sleutel te bemachtigen van de Hanzestad Elburg? Los alle raadsels op en ontgrendel nieuwe verdiepingen in de poort!

Maak er een dagje uit van naast het spelen van de escaperoom! Bezoek Elburg en geniet van de prachtig in eer behouden historische binnenstad. Begin of sluit je bezoek af bij Restaurant De Haas met een heerlijke lunch, diner of borrel! Geef je voorkeur aan in het reserveringsformulier onderaan deze pagina.

De escaperoom duurt maximaal 75 minuten. Het startpunt is bij Restaurant De Haas in Elburg. Graag minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Hier krijg je de eerste informatie voor de escaperoom. Je loopt hierna samen met de spelleider naar de Vischpoort, waar vervolgens het spel zal starten.

Vul het onderstaande contactformulier in om uw boekingsaanvraag te doen. U ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging per mail met daarin een betaalverzoek. De boeking is pas afgerond zodra de betaling is voldaan. Er dient vooraf betaald te worden.

Om rekening mee te houden

  • Reserveren kan van 4 tot 7 personen. (uitzonderingen op aanvraag mogelijk)
  • De escaperoom duurt ongeveer 75 minuten.
  • Minimumleeftijd is 10 jaar. Minimaal 1 volwassene per groep.
  • De escaperoom is niet geschikt voor mindervaliden.
  • De escaperoom kent kleine, donkere ruimtes en stijle trappen.
  • De boeking is pas bevestigd zodra de betaling is voldaan.
    Er dient vooraf betaald te worden.

 

Arrangement

HANZE ESCAPEROOM

4 – 5 – 6 – 7 personen

€ 100,- per groepMaximaal 7 personen. Extra kosten bij meer personen (op aanvraag): € 15,- p.p.

Adresgegevens startpunt:

Restaurant De Haas
Jufferenstraat 21
8081 CP Elburg
Telefoonnummer: 0525-681737

Wanneer u de datum, het tijdstip of het aantal personen wilt wijzigen nadat de boeking reeds gedaan is, kunt u contact opnemen met Restaurant De Haas (0525-681737 of info@restaurantdehaas.nl). Wijzigen kunnen uitlerlijk 3 dagen voor de aanvangsdatum gemeld worden.

Boekt u de escaperoom in combinatie met een lunch, diner of borrel na afloop? Deze kosten staan los van het spel en zijn dus niet doorberekend in de prijs van de escaperoom.

Reserveren

Ons adres

Jufferenstraat 21, 8081 CP, Elburg

Bel ons

(0525) 681737

X