Trouwen in Elburg

Wij verzorgen jullie onvergetelijke dag tot in de puntjes

Restaurant De Haas is de perfecte trouwlocatie als jullie een romantische bruiloft wensen. Alles kan onder één dak kan plaatsvinden! Zowel de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en de feestavond zijn bij ons mogelijk. Onze grote en sfeervolle feestzaal voor 80 tot wel 300 personen staat garant voor een fantastisch feest. Zelfs overnachten is mogelijk; in de prachtige bruidssuite van Hotel Elburg!

Jullie hoeven je nergens zorgen om te maken, want wij maken alles kloppend tot in de puntjes. Onze partymanagers zorgen er namelijk voor dat jullie trouwdag tot in de kleinste details geregeld is!

Het is onze missie om jullie trouwdag tot de meest bijzondere te maken. Naast onze aandacht voor de kleinste details, zorgen de informele ambiance en culinaire ambities dat jullie dag een onvergetelijke wordt.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@restaurantdehaas.nl
of bellen naar 0525-681737.

Arrangementen De Haas 2022

Bekijk hier onze actuele brochure voor feesten en partijen.

De Ceremonie

Het ja-woord geven

Naast het historische gemeentehuis van Elburg is het ook mogelijk om de trouwceremonie te voltrekken in de ruime zalen van Restaurant De Haas of Brasserie Aan de Gracht.

Zodra alle gasten plaats hebben genomen, kunnen jullie entree maken richting de trouwambtenaar. Daar staan jullie dan! In het bijzijn van alle familie en vrienden. Klaar om elkaar het ja-woord te geven en het huwelijk te verzegelen met een trouwring en daarna samen als getrouwd stel door het leven te gaan.

Restaurant De Haas zorgt voor een sfeervolle trouwopstelling, naar jullie wensen. Witte stoelen, een audioinstallatie voor jullie favoriete muziek, videoprojectie…. We hebben alles in huis! Ook helpen we jullie ceremoniemeester bij het installeren van alle apparatuur, zodat alles op het juiste moment werkt.

De buitengewoon vriendelijke trouwambtenaar van de Gemeente Elburg komt naar onze locatie toe om jullie huwelijk te volbrengen. Om de ceremonie op onze locatie tot stand te brengen is het noodzakelijk een aanvraag in te dienen bij de Gemeente Elburg (0525-688688). Op de site www.elburg.nl vind je hier meer informatie over.

Toost & taart

Dat moet gevierd worden

Na de ceremonie is het tijd om te ontspannen! Met een champagnetoren of een bruidstaart geven jullie het startschot. Tussendoor word je gefeliciteerd door de familie & vrienden en worden er groepsfoto’s gemaakt. Daarna gaat de bar open voor een borrel.

 

Huwelijksdiner

Aan tafel!

Het diner is een belangrijk moment. Het moet goed zijn en iedereen moet genoeg te eten krijgen. Waar iedereen nog lang over napraat. Nou, dan zit je goed bij De Haas. Of het nu een klassiek diner aan tafel is, een uitgebreid buffet of een informele barbecue… Bij De Haas weten we wat goed eten is! Met zorg bereid, alles uit eigen keuken.

Kies wat jullie het leukst vinden om tijdens het diner te doen. Wij hebben tal van diner arrangementen.

Een buffet

Diner De Haas Elburg

Klassiek diner

Barbecue

Receptie en avondfeest

Een topfeest in onze sfeervolle feestzaal! Wil je een eenvoudige receptie of een feest met alles erop en eraan? Alles kan in onze zaal.

De Feestavond!

Het gaat beginnen. De grote afsluiting van jullie bruiloft met een knalfeest. Na het feliciteren zal onze bediening jullie en de gasten in de watten leggen met onbeperkt consumpties en heerlijke hapjes. De samenstelling van het feest bepaal je helemaal zelf. Wij maken jullie gasten altijd blij met onze glas leeg = glas vol formule.

In onze online offerteplanner kan je zelf je eigen arrangement samenstellen, hoe jullie het willen! Van gebakjes, cocktailbar, speciaalbier fridge, hapjesbuffet, tot de aankleding. Alles bepaal je helemaal zelf.

De grote feestzaal (Sterren- & Pauwzaal) is voorzien van de modernste faciliteiten. Wanneer je een feestavond bij ons houdt, mag je daar gratis gebruik van maken. Denk daarbij aan de cadeautafel, een afgesloten brievenbus voor je waardevolle enveloppen, muziekinstallatie met achtergrondmuziek en draadloze microfoons. Wil je iets tonen dan zijn er geïntegreerde beamers met projectie voor en achter in de zaal zodat iedereen het kan zien.

Wanneer jullie een DJ of band hebben, dan zorgen wij dat de dansvloer voor je klaarstaat. Het plafond hangt vol met dansverlichting en lasereffecten. Helemaal gratis!

In onze online offerte planner kan je zelf je eigen arrangement samenstellen, hoe jullie het willen! Welke gebakjes, een cocktailbar, speciaalbier fridge, hapjesbuffet, welke hapjes en de aankleding. Dat bepaal je helemaal zelf.

Arrangement op maat

Elk arrangement is op maat te maken, naar jullie eigen wensen!

7

Avond arrangement

All-In Love

Ontvangst met 2x koffie of thee vanaf onze Barista Bar (i)

Taartenbuffet van de ambachtelijke bakker

Onbeperkt consumpties uit het binnenlands drankenpakket

– Alle frisdranken en sappen
– Alle bieren, inclusief alle speciaalbieren van de tap
– Alle alcoholvrije bieren, zoals Radler 0.0 & Heineken 0.0
– Alle huiswijnen (wit, rood en rosé)
– Maar ook: diverse jenevers, beerenburg, bessen, port, sherry, martini en diverse binnenlandse likeuren

Hapjesbuffet De Botbekker (i)

Special Beer Fridge (i)

Afsluiting met koffie of thee met chocolaatje vanaf onze Barista Bar (i)

€ 55,- p.p.

Minimaal 80 personen

Avond arrangement

All-In Sparkling Eyes

Ontvangst met 2x koffie of thee vanaf onze Barista Bar (i)

Petit Fours met jullie persoonlijke foto

Opening feest met champagnetoren (i)

met openingsshow Celebration Bubbles (i)

Onbeperkt consumpties uit het binnenlands drankenpakket

– Alle frisdranken en sappen
– Alle bieren, inclusief alle speciaalbieren van de tap
– Alle alcoholvrije bieren, zoals Radler 0.0 & Heineken 0.0
– Alle huiswijnen (wit, rood en rosé)
– Maar ook: diverse jenevers, beerenburg, bessen, port, sherry, martini en diverse binnenlandse likeuren

We gaan de hele avond rond met verschillende borrelhapjes

Tijdens de gehele avond serveren we verse pizza's (i)

Special Beer Fridge (i)

Tegen het einde van de avond zetten we de goed gevulde snackkraam neer (i)

Afsluiting met koffie of thee met chocolaatje vanaf onze Barista Bar (i)

BPM DJ OP JE BRUILOFT SHOW (i)

€ 68,- p.p.

Minimaal 80 personen

Maak je feest onderscheidend!

Uitbreidingen voor een topfeest

Barista Bar

Taartenbuffet

Bruidstaart

Bloemendecoratie

Champagnetoren

Celebration bubbles

Cocktailbar

Special Beer Fridge

Hapjesbuffet Botbekker

Pizza’s & hapjes

Warme snacks

Snackkraam

Late Night Snacks

Witte Stoelhoezen

Toost met bubbels

Hapjesbuffet Avondfeest restaurant De Haas Elburg

BPM DJ OP JE BRUILOFTSHOW

‘DJ op je bruiloft’ heeft voor elke bruiloft een geschikte DJ! De DJ’s van BPM denken graag met jullie mee over de muzikale invulling van het feest: van het openings- tot het eindnummer en alles wat jullie daartussen willen horen. Jullie voorkeuren in combinatie met onze kennis zal resulteren in een onvergetelijk feest! Omdat ‘DJ op je Bruiloft’ bij De Haas kind aan huis is, kunnen zij de bestaande lichteffecten en lasereffecten van de feestzaal overnemen (Sterrenzaal). Dat maakt een unieke totaalshow! Inclusief een ervaren bruiloft DJ, DJbooth, licht- & geluidsinstallatie, het op- & afbouwen van de apparatuur en een afspraak voor het bruidspaar om het huwelijksfeest muzikaal voor te bereiden bij ‘DJ op je bruiloft’ op kantoor.

€ 825,-
Prijs op basis van 4-uur show
Special Beer De Haas Elburg

Je eigen muziek op je feest

Natuurlijk zijn jullie vrij om je eigen favoriete muzikant, band of DJ te regelen. Deze kunnen dan vrij gebruikmaken van onze voorzieningen op het podium.

Natuurlijk zullen wij de dansvloer vrij houden voor het feest en zullen wij de ingebouwde feestverlichting en lasershow (Sterrenzaal) bedienen!

Gratis

De huwelijksnacht

Hotel Elburg

Speciaal voor onze bruidsparen hebben wij een exclusieve aanbieding in de bruidssuite van Hotel Elburg. Op nog geen 5 minuten lopen vanaf ons restaurant.

  • Whirlpool met lichttherapie
  • Kingsize bed
  • Royale zithoek
  • Luxe ontbijt op bed met Cava

€ 275,-

Speciale aanbieding voor onze bruidsparen!

Ons adres

Jufferenstraat 21, 8081 CP, Elburg

Bel ons

(0525) 681737

X