Kerst 2019

1e & 2e kerstdag geopend

Kerst

Vier de kerstdagen bij Restaurant De Haas

Van a la Carte tot uitgebreid buffet of bbq

Met onze warme gastvrijheid en verfijnde gerechten, brengen wij u graag in de bijzondere stemming die bij deze feestdagen past. Op beide kerstdagen zijn wij geopend. 

  • A la Carte restaurant: Vanaf 13:00 uur
  • Sparkling Christmas buffet13:30-16:30 & 18:30-21:30
  • Merry X-mas BBQ buffet: Vanaf 16:00 uur

We ontvangen u graag voor het kerstdiner, maar u bent niet de enige! Wij raden u aan om daarom zo spoedig mogelijk te reserveren. Dit kan direct online via onderstaande pagina’s, per telefoon of kom langs in ons restaurant.

Heeft u vragen, advies nodig of liever per telefoon reserveren?
Bel gerust naar: 0525-681737.

Alle kerstmogelijkheden:

A la Carte restaurant

In ons A la Carte restaurant kunt u zelf een heerlijk kerstdiner samenstellen. Op het kerstmenu staan tal van soorten koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserts die passen in de kerstsfeer. Naast deze gerechten serveren wij diverse bijgerechten als gebakken aardappelen, frites, verse groenten, salade en sauzen.

Sparkling Christmas Buffet

Geniet van een uitgebreid 3-gangen koud en warm buffet! Onbeperkt genieten van het voorgerechten-, hoofdgerechten en dessertbuffet. Inclusief ontvangst met amuse en welkomstdrankje!

Merry X-mas BBQ buffet

Lekker bezig zijn. Geniet van een indoor barbecue. Grill zelf uw eigen vlees, vis en vegetarische gerechten. Daarnaast een uitgebreid garniturenbuffet. Leuk voor kleinere groepen!

1
Waar kunnen we u mee helpen?
Hallo! Whatsapp met ons voor al je vragen!

Gebruik deze app niet voor het maken van een tafelreservering in ons restaurant / grand café. Die kan je online op onze website plaatsen of bel naar 0525-681737
Powered by
X