/*** Accordion ***/ }
Home ▶ Kerst 2018 ▶ Sparkling Xmas Buffet

Het Sparkling Xmas Buffet

Eensprankelend 3-gangen buffet voor jong en oud!

 Op 1e en 2e Kerstdag presenteert Restaurant De Haas een spetterend en sfeervol kerstbuffet: Het Sparkling Christmas Buffet. In de romantische zalen De Sterren- & Pauwzaal, die in kerstsferen zijn aangekleed, wordt een luxe 3-gangen buffet geserveerd. U wordt ontvangen met een glas sparkling bubbels, glas kerstbier of alcoholvrije cocktail en een smakelijke amuse aan tafel.

Sprankelend genieten

Op beide kerstdagen is er het Sparkling Xmas Buffet. U wordt ontvangen met een welkomscocktail/-bier.

Daarna kunt u deelnemen aan het luxe en uitgebreide 3-gangen buffet met diverse soorten voorgerechten, hoofdgerechten en heerlijke toetjes. Daarbij is er volop keuze uit verschillende bijgerechten. Ook voor kinderen is er volop lekkers te vinden. Tijdens uw hele verblijf is er bediening bij u aan tafel voor het serveren van consumpties en uit-/afruimen van uw tafel.

Beide kerstdagen is er een middageditie en avondeditie van dit sprankelende verwenbuffet. Wees op tijd erbij met reserveren, om teleurstelling te voorkomen.

Ontvangst

  • Met een glas Sparkling Bubbles, glas kerstbier of een glas alcoholvrije cocktail.
  • Een amuse.
  • Broodmandje met diverse soorten brood en smeersels

Live combo

In de zaal is een live combo met heerlijk achtergrondmuziek, met diverse heerlijke kersthits. 

Voorgerechten buffet

Een uitgebreid voorgerechten buffet met o.a. diverse huisgemaakte salades, diverse koude vissoorten als gerookte palingfilets, gerookte forel, Noorse garnalen, makreel en zoute haring. Maar ook een assortiment aan diverse soorten hammen, pastrami, meloenpartje met serannoham, diverse soorten kaasjes, tapas. Ook is er keuze uit twee soorten soep.

Hoofdgerechtenbuffet

Bestaande uit diverse warme vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze keukenbrigade zal voor u een bijzonder samengesteld warm buffet presenteren. Denk hierbij aan een beenham aan het spit, biefstuk, kipsate, varkenshaas, spare ribs. Voor de vegetarische gasten hebben wij o.a. de vegetarische cajun schotel.

Hierbij serveren wij diverse soorten bijgerechten. Ook de verschillende koude en warme sauzen mogen niet vergeten worden.

Kinderen

Voor de kinderen hebben wij een speciaal buffet gemaakt met allerlei gerechtjes die zij heerlijk vinden. Een buffet met frikandellen, kroketten, kipnuggets, knakworsten, frites en diverse soorten sauzen. Ook worden hier heerlijke pannekoeken voor de kinderen gebakken. Voor de kinderen zijn er kleurboekjes en kleurtjes aanwezig, een legotafel om aan te spelen met een videohoekje.

Desserts

Het dessertbuffet is de perfecte afsluiting van uw 3-gangen buffet. Diverse soorten luxe bavarois en puddingen staan klaar. Daarbij verschillende smaken schep-roomijs. Vers geneden fruit, warme kersen en slagroom.

Overige consumpties

Tijdens uw gehele verblijf is er ook bediening bij u aan tafel voor het serveren van consumpties. Alle consumpties worden berekend op basis van nacalcuatie (met uitzondering van het bovengenoemde welkomstdrankje).

Vier maal het Sparkling Christmas Buffet

Verdeelt over de beide kerstdagen zijn er vier Sparkling Christmas Buffetten

1e Kerstdag (middag) 13:00 tot 16:00 uur
1e Kerstdag (avond) 18:00 tot 21:00 uur
2e Kerstdag (middag) 13:00 tot 16:00 uur
2e kerstdag (avond) 18:00 tot 21:00 uur

Kosten

Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis*
Kinderen 4 t/m 10 jaar 19,00 p.p.*
11 jaar en ouder 39,95 p.p.*
*Exclusief overige consumpties

Reserveren:

Zoek je iets anders?

Kerstmenu Restaurant

In ons A la Carte restaurant kunt u zelf een heerlijk kerstdiner samenstellen. Op het kerstmenu staan tal van soorten koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserts die passen in de kerstsfeer. Naast deze gerechten serveren wij diverse bijgerechten als aardappels, frites, verse groenten, salade en sauzen.

Het Sparkling Xmas Buffet

Geniet van een speciaal 3-gangen buffet! Onbeperkt genieten van het voorgerechten-, hoofdgerechten en dessertbuffet. Inclusief ontvangst met amuse, welkomstdrankje en live muziek!

Merry Xmas BBQ (indoor)

Lekker bezig zijn. Geniet van een indoor barbecue. Grill zelf uw eigen vlees, vis en vegetarische gerechten. Daarnaast een uitgebreid garniturenbuffet. Leuk voor kleinere groepen.

X