Zoek jij een leuke (bij)baan en houd je van feesten en partijen? Een baan die prima is te combineren met je dagelijkse leven? Een baan waar je bijna elke dag feest (mee)viert? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zoeken voor ’s avonds en in de weekenden nieuwe collega’s en talenten!

MEDEWERK(ST)ER RESTAURANT, FEESTEN EN PARTIJEN

Als medewerker bij de Restaurant De Haas werk je met leuke collega’s en heb je veel afwisseling in je werkzaamheden. Elke dag en feest is weer anders. In ons restaurant en partycentrum hebben we 6 zalen die dagelijks en in het weekend geboekt worden voor diverse feesten en partijen. Daarbij hebben wij 2 restaurants (a la carte en grand café). Ook verzorgen wij de cateringen op onze nieuwe locatie Aan de Gracht in Elburg.

We zoeken collega’s die de handen uit de mouwen kunnen steken. Onze gasten te ontvangen en ze van alle gemakken te voorzien! Zorgen dat de gasten aan niets ontbreekt. Oog voor detail en kwaliteit. We houden van een vleugje humor, gezelligheid en hebben een no-nonsense instelling: glas leeg, is glas weer vol! Na afloop zorg je er met je collega’s voor dat alles weer netjes wordt opgeruimd. En ben je klaar? Dan sluiten we als team de dag gezellig samen af. Horeca ervaring is een pré! Heb je nog niet zoveel ervaring? Dan leren wij het prachtige horeca vak!

Wat we jou bieden:

  • Een prima salaris (conform Horeca CAO, passend bij functie en ervaring);
  • Werken in een flexibel team met gezellige mensen;
  • Een baan die goed te combineren is met jouw dagelijks leven; bv naast je huidige baan of schoolgaande kinderen
  • Werkuren ’s avonds en in het weekend;
  • Flexibiliteit; geef zelf je beschikbaarheid aan
  • De kans om werkervaring op te doen in een groot familiebedrijf;
  • De mogelijkheid om een topconditie te kweken; met o.a. met korting sporten bij ABC Fitness.
  • Als je meer wilt leren, dan bieden wij de mogelijkheid om een passende opleiding/cursus te volgen.

Kom jij ons team versterken? Vul het sollicitatieformulier in op deze pagina. Of mail je sollicitatie naar: hbuist@restaurantdehaas.nl

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Gerrit-Jan Vos of Hilbert Buist, op telefoonnummer 0525-681737.

Soort dienstverband: Ambulant met uitzicht op vaste uren, deeltijd.

X