Plan uw feest!

ZO WERKT HET

U kunt nu uw eigen offerte én dag-indeling maken bij Restaurant De Haas! Dit kan zowel voor een bruiloft, vergadering, verjaardag, jubileum, personeelsfeest en elk ander feest.

Alles is geheel vrijblijvend!

Na ontvangst van uw aanvraag, ontvangt u een offerte en een inlogcode voor uw persoonlijke pagina in onze online party planner. Hierin kunt de actuele status van uw offerte en draaiboek bekijken. En meer…

2 MANIEREN

Er zijn twee manieren om uw offerte aan te vragen

Methode 1: Stel uw eigen feest samen en maak direct een voorlopige offerte aan als uitgangspunt, om vervolgens een samen met een medewerker van De Haas het definitieve draaiboek en offerte te maken.

Methode 2: Geef uw globale wensen door en binnen twee werkdagen zal De Haas u een voorstel toesturen. Vervolgens kunt u samen met een medewerker van De Haas het definitieve draaiboek en offerte te maken.

Tevens kunt u een afspraak maken om samen met ons uw bruiloft, feest of vergadering in detail bespreken met behulp van het draaiboek.

Zo komt uw feest pas echt tot leven!

LIEVER DIRECT CONTACT?

Bel ons: 0525-681737
Mail ons: info@restaurantdehaas.nl

1. Stel uw eigen feest samen!

Via deze methode kunt u zelf een feest helemaal op maat samenstellen naar uw eigen wensen. Van tijden, zalen, aantal personen… Klik op de knop ‘zelf samenstellen’. Maak vervolgens uw eigen online persoonlijke pagina aan en vul al uw wensen in.

2. Of laat ons een offerte maken

Vul onderstaande velden in en geef uw wensen door. Binnen twee werkdagen ontvangt u een vrijblijvend voorstel in uw mailbox!

X