Uit eten in ons restaurant

Grand caféA la carte restaurant
Uit eten bij De Haas is een feest! Voor alle gelegenheden kunt u bij ons terecht. Zij het voor een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

In ons ‘Grand Café’ kunt u heerlijk ontspannen voor een borrel, kop koffie/thee, lunch of plate service. Hiernaast is het ‘A la Carte restaurant’, waar u kunt genieten van een uitgebreid diner.

Grand Café

Bij entree via de hoofdingang staat u direct in ons Grand Café. Een rijksmonument uit de 17e eeuw. In ons Grand Café zijn tal van mogelijkheden. Gewoon even een kopje koffie drinken tijdens het winkelen, een lunch genieten van vers afgebakken broodjes of uitgebreid dineren van de plate service menukaart.

Speciaalbieren café

Onze bar is voorzien van 10 speciaalbier tappunten en een tappunt van Heineken, ons huisbier. Naast de ‘big 5’ die het gehele jaar aan de tap zitten, wisselen de overige 5 taps telkens van biermerk of -soort. Op de fles hebben wij een nog groter assortiment. Bekijk onze bierkaart en laat u verwennen met een lekker biertje.

Terras

Wanneer de weersomstandigheden het toelaten is het terras geopend. Een groot terras voorzien van alle gemakken, met uitzicht over de toeristische winkelstraten van Elburg. Loungebanken, stoelen met relaxe kussens, terrasverwarming en sfeerhaardjes. Op het terras worden lunches en plate service maaltijden geserveerd, maar ook voor een kopje koffie/thee of een borrel.

Kenmerken Grand Café

 • Voor een kop koffie/thee met iets lekkers erbij
 • Heerlijk borrelen aan tafel of aan de bar
 • Lunchen tot 17:00 uur
 • Plate service dineren
 • Huiselijke sfeer
 • Gratis WiFi
 • Rolstoeltoegankelijk (invalidetoilet aanwezig)
 • Keuken geopend vanaf 12:00 tot 21:00 uur (zondags vanaf 13:00 uur)

A la Carte restaurant

In ons A la Carte restaurant kunt vanaf de menukaart uw eigen menu samenstellen. Op de zeer uitgebreide kaart kunt u kiezen uit tal van diverse voor-, hoofd- & nagerechten. Bij ontvangst in het restaurant wordt u ontvangen met een gratis mandje stokbrood met kruidenboter.

Door onze hechte samenwerking met lokale leveranciers zijn onze ingrediënten van hoge kwaliteit en regionaal verbouwd. Neem ook een kijkje in onze wijnkaart of bierkaart. Voor al onze gerechten hebben wij bijpassende wijnen en bieren. Per glas en per fles.

De tafels zijn ingedekt met linnen tafelkleden en linnen servetten. Naast dat er meer soorten gerechten zijn, vergeleken met de plate service kaart uit ons grand café, worden er bij de hoofdgerechten meer soorten garnituur geserveerd. Denk hierbij aan stoofpeertjes, schaaltjes warme groenten e.d.

In ons A la Carte restaurant bent u van harte welkom voor het genieten van een uitgebreid diner.

Kenmerken A la Carte restaurant

 • Uitgebreid dineren
 • Gedekte tafels met tafellinnen
 • Extra gerechten op menukaart
 • Extra assortiment garnituur bij hoofdgerecht
 • Gratis mandje stokbrood met kruidenboter
 • Gratis WiFi
 • Rolstoeltoegankelijk (invalidetoilet aanwezig)
 • Keuken geopend vanaf 12:00 tot 21:00 uur (zondags vanaf 13:00 uur)

Contact met De Haas:

Aanhef

5 + 5 =

Logo Restaurant De Haas Elburg

Jufferenstraat 21
8081 CP ELBURG

0525-681737
info@restaurantdehaas.nl

KvK: 08056948
BTW nr: NL801669406B01
Rabobank: NL51 RABO 0314 701 087
BIC: RABONL2U 

Hier zitten wij:

Westmalle Glazen

Wereldprimeur: Proef ‘Westmalle Extra’ buiten de abdij

(16 maart) We hebben een wereldprimeur bij De Haas. Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om de Westmalle 'Extra' buiten de kloostermuren te proeven. Dit bier is enkel bedoeld voor intern gebruik van de monniken. Echter zal éénmalig een uitzondering worden...
Kinderdisco De Haas

Kinderdisco!

(25 maart) Extra feest voor de kids! In onze feestzaal ligt een verlichte disco dansvloer! Deze middag lekker dansen op je favoriete kids hits! En dat met de special lichteffects maakt het een echte disco. Kortom: feest! De ouders kunnen ondertussen heerlijk...
Pasen De Haas Elburg

Pasen 2018

(1 & 2 april) Op 1e en 2e Paasdag organiseren wij weer onze Paasbrunch en het Paasbuffet. Bekijk hier onze mogelijkheden:

Chauteau Briand weken bij De Haas

In de maanden januari, februari en maart 2018 zijn bij restaurant De Haas speciale 'Chauteau Briand Weken'. Van dinsdag t/m vrijdag serveren wij deze oude bekende delicatesse in ons a la carte restaurant. Aan uw tafel bereiden wij de stroganoffsaus en flamberen wij...