/*** Accordion ***/ }

Restaurant & Partycentrum De Haas is een begrip in de omgeving van Elburg. Een restaurant en grand café in huiselijke sfeer met een zeer uitgebreide restaurantkaart. Tevens hebben wij zes zalen in het partycentrum voor het houden van feesten en partijen.  Iedere dag werken we met een gemotiveerd en gezellig team om het alle gasten naar de zin te maken.

Medewerker bediening

(ca. 6-40 per week)

En je hebt geluk, want we zoeken extra medewerkers in de bediening! Ben jij een geboren gastvrouw/heer en ben je flexibel inzetbaar (voornamelijk avonden en weekenden)? Een horecaman of -vrouw, met oog voor detail en kwaliteit. Een allrounder, die zich gemakkelijk beweegt in een omgeving die nooit stilstaat. Iemand die communicatief sterk is en een oplossend vermogen heeft, met zowel je gasten als je collega’s. Ervaring in de horeca is een pré. Evenals het maken of ontvangen van een grapje. Dan zijn wij opzoek naar jou om ons team te versterken! We vinden het fijn als je je hierin herkent, of bereidt bent de nog te ontwikkelen onderdelen te leren.

Wat bieden wij?
Een energieke werkplek met leuke collega’s, uiteraard een prima salaris en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ook houden wij van een feestje op zijn tijd! Daarnaast kan je tegen een flink gereduceerd tarief sporten bij ABC Fitness in Elburg.

Lijkt je dit een leuke werkplek? Reageer dan nu! Wellicht plannen we binnenkort dan een kop koffie met je! Je cv met brief en foto kan je sturen naar hbuist@restaurantdehaas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

X