"

Welkom bij het veelzijdigste restaurant van de regio! Midden in het historische stadje Elburg. Of u nu lekker uit eten wilt of iets te vieren hebt, het kan allemaal! Want wij hebben een grand café met uitgebreid terras aan de winkelstraat, een a la carte restaurant en een zalencentrum (partycentrum) met 6 verschillende zalen!

De feestzalen zijn uiterste geschikt voor uw bruiloft of receptie, personeelsfeest, buffet, verjaardag, barbecue…. noem maar op… En daarnaast verzorgen wij ook uw catering op locatie.

Wij wensen u veel leesplezier op onze website. Als u het niet kunt vinden, kunnen wij u ook telefonisch helpen op 0525-681737.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! :

Wereldprimeur: Proef ‘Westmalle Extra’ buiten de kloostermuren

(16 maart)

We hebben een wereldprimeur bij De Haas. Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om de Westmalle ‘Extra’ buiten de kloostermuren te proeven. Dit bier is enkel bedoeld voor intern gebruik van de monniken. Echter zal éénmalig een uitzondering worden gemaakt! Op vrijdag 18 maart, vanaf 20:30, organiseert De Haas i.s.m. Westmalle een ‘Tap Take Over’. Alle drie de bieren van dit klooster zijn te proeven en te nuttigen. Waaronder dus ook de ‘Extra’. Lees meer…

Kinderdisco!

(25 maart)

Extra feest voor de kids! In onze feestzaal ligt een verlichte disco dansvloer! Deze middag lekker dansen op je favoriete kids hits! En dat met de special lichteffects maakt het een echte disco. Kortom: feest!

De ouders kunnen ondertussen heerlijk ontspannen aan de bar/grand café of bij de zitjes in de discozaal. Toegang tot de disco is gratis, echter: Consumptie verplicht!

I.v.m. de dansvloer zijn er deze dag geen springkussens!

Pasen 2018

(1 & 2 april)

Op 1e en 2e Paasdag organiseren wij weer onze Paasbrunch en het Paasbuffet. Bekijk hier onze mogelijkheden:

Chauteau Briand weken bij De Haas

In de maanden januari, februari en maart 2018 zijn bij restaurant De Haas speciale ‘Chauteau Briand Weken’. Van dinsdag t/m vrijdag serveren wij deze oude bekende delicatesse in ons a la carte restaurant. Aan uw tafel bereiden wij de stroganoffsaus en flamberen wij deze af. Vanuit de keuken komt de gebraden chauteaubriand (kopstuk van de ossenhaas) en wordt aan tafel getrancheerd. Onze bediening zal chauteaubriand portioneren op de borden en voorzien van de zojuist bereidde stroganoffsaus. Lees meer…

Gelukkig nieuwjaar!

Namens ons hele team wensen wij u een fantastisch en gezond 2018 toe! Bedankt voor uw vertrouwen in het afgelopen jaar met ontelbare hoogtepunten. In 2018 hopen wij weer gastvrij voor uw klaar te mogen staan, om de mooie momenten van het leven te vieren. Samen met uw partner, familie, vrienden of collegae. Zij het met een etentje in ons restaurant of met een groot feest. Wij zullen ons uiterste best gaan doen om u een gastvrij en heerlijk verblijf te bieden.

Lees meer…