/*** Accordion ***/ }

Schapendrijven is een unieke, ludieke en originele teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Door middel van diverse metaforen leggen wij links naar het ‘echte’ leven omtrent kernwoorden als: samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie. Ga zelf aan de slag met de schapen! Ca. 2 uur.

Workshop Schapendrijven (1,5 – 2 uur) Mogelijk in het Nederlands en Engels. Schapendrijven is een unieke, ludieke en originele teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Door middel van diverse metaforen leggen wij links naar het ‘echte’ leven omtrent kernwoorden als: samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie. Aan welke voorwaarden moet worden voldaan om een goed team te vormen? Hoe komt het dat iemand een goede leider is? Hoe kunnen we onderling duidelijk en effectief met elkaar communiceren? Hoe krijg je het voor mekaar dat iemand voor joú wil werken? Dit zijn allemaal vragen die terugkomen in de workshop schapendrijven. Samen met je team op weg naar een gemeenschappelijk doel.

Zelf aan de slag. De workshop bestaat uit diverse onderdelen. Al vanaf het begin wordt u actief betrokken en aan het werk gezet. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk kennis maken met de schapen. Vervolgens laten we u kennismaken met ons, de honden en de bijzondere sport ‘Schapendrijven met Bordercollies’ door middel van een spectaculaire interactieve demonstratie. We laten u zien hoe we onze honden trainen van pup tot volwassen tophond. Hiervoor nemen wij diverse Border Collie honden mee, van verschillende leeftijden en niveaus. Hoe wordt een tophond nou een tophond? Welke commando’s gebruiken wij om een hond te sturen? Communicatie, selectie, ambitie en doorzetten zijn hierin thema’s die de revue passeren.

Na deze demonstratie gaan we kijken wie goed heeft opgelet en wie het in zich heeft om een goede schapendrijver te worden. U wordt verdeeld in teams en gaan aan de slag. Lukt het u om de schapen over een uitdagend parcours te drijven? De schapen dienen in deze opdracht als prachtige spiegel voor de signalen die de groep aan hen geeft. Top-samenwerking is een must voor het doen slagen van deze opdracht. Uiteraard geven we per groep even een korte evaluatie over hun prestaties! Tot slot eindigen we met een bijzonder en uniek finalespel: de masterclass schapendrijven. Hierbij gaat de gehele groep nog een laatste uitdaging aan. De inhoud houden we nog even geheim. Maar een ding staat vast, dit wordt gegarandeerd een fantastische ervaring.

Inhoud Indien gewenst vindt er van te voren een telefonische voorbespreking plaats om door te spreken wat uw wensen zijn, en welke thema’s er spelen binnen uw organisatie waar we rekening mee kunnen houden. Zo sluit de workshop naadloos aan op de doelstelling van uw bijeenkomst en kunt u hier zelf op voortborduren.

Wie zijn wij? De workshop schapendrijven wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands-, meervoudig Europees- en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep (drie maal Beste Vrouw van Nederland, Nederlands kampioen en meerdere malen lid van het Nederlands team samen met Serge) maar ook door andere (top) handlers uit het team van Van der Zweep, die allen persoonlijk zijn opgeleid door Ellen en Serge en allen beschikken over een hoog niveau. Met een boerderij met meer dan 500 schapen hebben zij dagelijks veel werk voor hun Border Collies. Gepassioneerd vertellen zij over hun werk en sport en het team dat zij vormen met hun hond en vertalen zij naar uw team. Gegarandeerd dat u geïnspireerd raakt door deze passie en ambitie.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professionaliteit op topniveau
  • Kwaliteit & Passie
  • Punctueel
  • Flexibel
  • Inhoud en inzicht
  • In het bezit van juiste vergunningen en verzekeringen
  • Volksgezondheid, onze schapen zijn gevaccineerd tegen Q-koorts

Prijs is op aanvraag.

X