Alles voor uw bedrijfsfeest

Bij restaurant De Haas

Eindeloos combineren

voor een veelzijdige dag!

Leuke activiteiten

Van brouwerijbezoek, teamspel tot aan varen op en botter!

Tot een complete feestavond

Home ▶ Alles voor uw bedrijfsfeest / personeelsfeest

Eindeloos combineren in onze mogelijkheden om een leuke dag te organiseren!

Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Haas kunt je terecht voor de lekkerste buffetten, barbecues en de leukste feestavonden. Of ga actief bezig en kies voor een activiteit in Elburg. Wij stellen graag een leuke dag samen. Er kan naar hartenlust worden gecombineerd met elementen uit onze website. Een dag op maat gemaakt!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze zalen.  Tijdens dit kennismakingsgesprek bekijken jullie de mogelijkheden en inventariseren wij jullie wensen.

Bekijk hieronder de standaard arrangementen. Indien gewenst kunnen deze worden aangepast aan jullie wensen.

Bekijk de arrangementen brochure

Kies hieronder wat u wilt vieren:

Activiteiten doen, zien beleven & proeven

Naast een arrangement in één van onze zalen is het misschien leuk om tussendoor een activiteit te doen.

In en om Elburg zijn tal van leuke activiteiten om te zien en te beleven. Een aantal van die belevenissen hebben wij hieronder uitgelicht.

Fotopoly

Ludiek, teambuilding, actief en cultureel!

Het spel met weinig kosten voor uw gezelschap!

Fotopoly is een interactief spel voor jong en oud dat gespeeld wordt binnen de stadsgrachten van Elburg. Het spel is uiterst geschikt voor groepen van minimaal 20 personen. In teams gaan de deelnemers, gewapend met een fotoboek, op ontdekkingstocht door Elburg.
Bij binnenkomst in Restaurant De Haas worden de deelnemers aan het spel in maximaal 6 teams. Elk team heeft zijn eigen teamkleur. De deelnemers krijgen vervolgens instructies over de regels van het spel. Als alle regels duidelijk zijn, gaan de teams, gewapend met een fotoboek, op ontdekkingstocht binnen de stadsgrachten van Elburg.

Wanneer een team denkt de afbeelding op één van de foto’s gevonden te hebben, belt de teamcaptain naar de organisatie. De teamcaptain noemt de teamkleur en het nummer van de foto die het team gevonden denkt te hebben. De organisatie stelt vervolgens een vraag die het team alleen kan beantwoorden als ze echt op de plek staan waar de foto genomen is. Het doel van het spel is zoveel mogelijk punten te behalen. Het team met de meeste punten wint.

Spel i.c.m. buffet, bbq of diner:  2,- p.p.
Losse boekingen (zonder buffet):  95,-

Cocktail workshop

Cocktailbar Restaurant De Haas Elburg

Tijdens deze cocktail workshop leert u alle ins en outs van het cocktailshaken, waarbij gezelligheid en plezier bij ons hoog in het vaandel staan. In ons grand café leiden wij jouw gezelschap op speelse wijze rond in de wereld van de cocktails, van klassiekers tot eigen creaties. Bij onze cocktail workshop ga je na een korte inleiding van onze bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken, stirren en garneren van exotische cocktails. 

1½-uurs arrangement:  25,- p.p.

 • Mogelijk tussen 11:00 - 17:00 uur
 • Inclusief 3 cocktails en hapjes

Out of the Box

Denk figuurlijk out of the box om letterlijk out of the box te geraken!

Terwijl de hype die momenteel gaande is omtrent escape rooms, heeft Uitjesbazen niet stil gezeten. Wij hebben gewerkt aan een nieuw concept: Out of the box. De ultieme teambuilding game. In een groep van 4 tot 10 personen neem je plaats. Voor je staat een grote box. Op slot. Vol met ingenieuze games, inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Deze box moeten jullie open zien te krijgen. En daarvoor moet out of the box worden gedacht. Eenmaal in de box gedoken? Dan is er een grote kans op het syndroom van insanity. Dit is geen officiele titel, maar hoe vaker dit wordt geboekt, hoe groter de kans is dat dit in het woordenboek terecht gaat komen. Een wirwar van verhaallijnen, games, vragen, logica, muziek, codes, sloten, kleine kistjes, grote kistjes, blacklights, hoooooooo wacht: we are going insane. Laten we het kort houden en er niet al te veel induiken nu. 

 • Overal mogelijk, zowel binnen als buiten
 • Denk out of the box, ideale teambuilding game voor slimmerikken!
 • De meest ingenieuze en variërende games
 • Voor iedere groep op maat te maken (met toegevoegde vragen over de groep)

Vanaf :  29,50 p.p.

Escape Room Vischpoort

Vischpoort bij nacht Elburg

Nieuw in Elburg vanaf mei 2018!

Een escape room in de historische Vischpoort van Elburg. Aan de hand van puzzels en raadsels zul je een uitweg moeten zien te vinden om te kunnen ontsnappen.

Per spel:  120,-

 • Per spel maximaal 8 personen.
 • Leuk om te combineren met andere activiteiten.

Bezoek zandsculpturen Elburg

Zandverhalen Elburg

Één van ’s werelds grootste binnen-zandprojecten. Met zo’n 4000 m3 zand, tientallen sluisdeuren, 1000 jaren oude olijfbomen, botters en beeldhouwwerken, komen de verhalen van onze cultuur van bijbels en botters tot stand. Gelegen aan de Havenkade van Elburg en op loopafstand van ons restaurant.

Entree Zandverhalen:  14,50 p.p.

Rondvaart over Veluwemeer

Rondvaart Veluwemeer Elburg

Beleef een prachtige rondvaart over het Veluwemeer. Vanuit de haven van Elburg vertrekt de boot van Rederij Randmeer. Dit is een prachtig meer met veel natuurschoon en recreatiemogelijkheden.

Rondvaart van 50 minuten:  7,50 p.p.
Rondvaart van 100 minuten:  10,- p.p.

Botter varen

Stap aan boord en hijs de zeilen! Een tocht met een van onze historische botters vanaf de haven van Elburg is een onvergetelijke ervaring. De verhalen van de schipper en opstapper bezorgen u een onvergetelijke dag. En durft u het aan, dan zal de schipper u aan het roer zetten, zodat u zelf kunt ervaren hoe het was om IJsselmeervisser te zijn.

Ca. 1½ uur varen:  25,- p.p.
Extra uur varen:  +7,50 p.p.

 • Maximaal 12 personen per botter
 • Starttarief minimaal 200,- per botter (dus 8 pers.)
 • Enkel mogelijk in de zomermaanden
 • Varen niet uit bij onstuimig weer

Gevulde scheepskist:  +8,50 p.p.
Per botter een kist met drankjes en een hapje. Zoals bier, wijn en diverse frisdranken. Hierbij een schaal met diverse kleine hapjes als bittergarnituur.

Stadswandeling Elburg

Binnenstad Elburg Vesting

In Elburg heeft u de mogelijkheid om met uw groep een wandeling door historisch Elburg te maken onder leiding van een gids. Deze gids voert u door middeleeuws Elburg met zijn rechthoekig stratenplan en vertelt u onderweg het één en ander over de geschiedenis van de vesting en over de monumenten die u tijdens de anderhalf uur durende wandeling tegen komt.

Stadswandeling:  6,00 p.p.

Havenwandeling Elburg

Haven Elburg

Prachtige wandeling door het havengebied. Inclusief een bezoek aan de botterwerf en de visafslag. Een deskundige gids vertelt u alles over de visserijgeschiedenis van Elburg.

Havenwandeling:  7,50 p.p.

Andere activiteiten

In Elburg is van alles te doen. Op verzoek kunnen wij leuke activiteiten voor u regelen! Laat uw wensen aan ons weten en wij regelen dat....

Op aanvraag

Entertainment maakt het leuker

Fantastisch om te combineren tijdens het buffet, diner, barbecue of feestavond. 

De vetste quiz

Na ontelbare quizzen gepresenteerd te hebben en na lange brainstormsessies hebben wij de leukste quiz van Nederland ontwikkeld. Zijn jullie er klaar voor?! Met 2 presentatoren, 6 verschillende rondes en een hoge mate van interactie zorgen wij ervoor dat de gasten continue geboeid blijven. Geen seconde zal de quiz vervelen!

Meer info

Prijs op aanvraag

De foute Bingoshow!

Zijn jullie allemaal hoogbejaard, zijn de kussentjes op de stoeltjes zacht genoeg en staan de gehoorapparaatjes aan? Tijd voor de bingoshow! Wij maken bingo weer cool, vet en hip. Twee jonge presentatoren zullen je de show van je leven bezorgen. En niet alleen zij.. Iedereen wordt betrokken bij de grootste, meest grappige bingoshow van Nederland!

Meer info

Prijs op aanvraag

Escape Room op locatie

Onze unieke escaperoom kunnen wij overal en op ieder tijdstip inrichten. Wij toveren iedere ruimte om tot een ‘live’ crimescene. Of het nu in je eigen kantoor is, in de vergaderruimte, in de kantine of in je woonkamer. Onze acteurs, audiofragmenten en eigen inboedel zorgen dat de groep zich in een ultiem maffiadrama wanen! Je kent de muren, je kent de inboedel en je kent de deur. Maar hoe openen jullie die koffer met 1 miljoen euro losgeld? Weten jullie op tijd te ontsnappen?!

Meer info

Prijs op aanvraag

Virtual Reality

Met deze geheel vernieuwende activiteit stap je samen met jouw collega’s in de wereld van Virtual Reality. Deze compleet nieuwe dimensie ervaar je op jouw eigen locatie. Beleef de kriebels in je buik als je van de hoogste rollercoaster af gaat, gooi sneeuwballen op je collega of ontmantel samen met je collega’s de bom, zodat deze niet recht in je ogen ontploft. Of bevind je je liever diep in de zee tussen de meest mooie vissen van onze planeet? Virtual Reality maakt dit – en nog veel meer – mogelijk op iedere locatie.

Meer info

Prijs op aanvraag

Wie is de rat?

Onder het genot van een glaasje wijn en een heerlijk diner ga je de strijd aan met je tafelgenoten. Het wie is de rat dinerspel staat geheel in het teken van puzzels, raadsel en sabotage-acties! Natuurlijk ontbreekt de gezelligheid niet, sterker nog: wie is de rat aan tafel zal ervoor zorgen dat er geen seconde stilte is aan tafel. Speel als team, speel slim en ontmasker de rat zo vroeg mogelijk. Wie van jullie heeft het in zich om zoveel mogelijk ‘rat-acties’ uit te voeren zonder dat de rest van het team door heeft dat JIJ nu eigenlijk de rat bent?!

Meer info

Prijs op aanvraag

Gek op Holland

Ik hou van Holland, jij houdt van Holland, iedereen houdt van Holland! Maar.. Weet jij ook het meeste van ons kikkerlandje af? De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz zal duidelijk maken wie de grote kenner is. Ga de strijd aan tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of dagje weg met de familie. Gegarandeerd het meest lachwekkende uitje van Nederland! Jong of oud, dat maakt niet uit. Iedereen kent ik hou van Holland. Met petjes, sjaaltjes, beamer/tv, honderden vragen en doe-opdrachten kunnen wij jullie vertellen: dit wordt gezellig!

Meer info

Prijs op aanvraag

Out of the box

Terwijl de hype die momenteel gaande is omtrent escape rooms, is dit een nieuw concept: Out of the box. The ultimate teambuilding game. Met een groep van 4 tot 10 personen neem je plaats. Voor je staat een box. Op slot. Vol met ingenieuze games. Inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Ingewikkelde codes die in de tweede wereld oorlog werden gebruikt. Wiskundige spellen, ontworpen door beroemdheden een eeuw geleden. Afgewisseld met toffe, leuke spellen die zorgen voor een goede sfeer. En elke oplossing leidt weer naar een andere game. Werk samen, en denk eens echt ‘out of the box’. Welke groep vindt als eerste de enigmacode die leidt naar de route out of the box? (Let op. Het klinkt ingewikkeld, maar wij maken alles op maat, dus dit is voor iedereen goed te doen!)

Meer info

Prijs op aanvraag

Moordspel Exlusive

Iemand op het bedrijf/ locatie is vermoord. Je weet precies wie. Je weet alleen niet waarom, door wie en niet eens hoe en waar. Twee commissarissen zullen ter plekke samen met 2 tot 6 onderzoekers jullie komen helpen. Moordspel Exclusive is niet het moordspel zoals je dat misschien kent. Het is groots en mysterieus. Niemand is te vertrouwen. Behalve je eigen teamgenoten en de commissarissen. Moordspel Exclusive wordt compleet voor jullie bedrijf geschreven. De moordenaar is iemand onder jullie, de vermoordde ook. En het duistere script wordt compleet op maat gemaakt. Moordspel Exclusive is niet alleen spannend, maar brengt ook veel actie en hilariteit met zich mee. De commissarissen zijn niet de slimste en kunnen alle hulp gebruiken.. Wie lost de moord als snelste op en wint ‘Moordspel Exclusive’?

Meer info

Prijs op aanvraag

Mannen tegen de vrouwen

Humoristische spelshow waarin de verschillen tussen de twee seksen centraal staan. Jullie eigen Chantal Janzen leidt het vrouwenteam en de Tijl Beckand onder jullie voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten. En dat is.. Moeilijker dan je denkt;)

Meer info

Prijs op aanvraag

Ontvangst 

Feestelijk ontvangst met iets lekkers erbij!

Voor de ontvangst van uw gasten kunnen wij een kop koffie/thee of consumptie serveren. Hier doen wij enkele suggesties om (erbij) te serveren:

 

2.75 p.st. Gesorteerd gebak
2.75 p.p. Taartenbuffet
0.25 p.st. Koffiekoekje / chocolaatje
1.- p.st. Luxe bonbon
1.40 p.p. Luxe koekjes assortiment
2.60 p.st Petit four
2.75 p.st. Petit four met tekst of foto
3.- p.st. Elburgse Kloosterwegge
2.75 p.st. Elburgs Botje
1.20 p.st. Plak cake
4.- p.st. Welkomst cocktail
3.50 p.st. Champagnetoast
2.50 p.st. Amuse hapje

De drankjes

Standaard worden de consumpties geserveerd op basis van nacalculatie (turven) en per stuk berekend. Het is ook mogelijk om een all-in drankenpakket te kiezen voor een vaste prijs per persoon. Indien u een beperkt aantal consumpties wilt aanbieden, dan zijn de consumptiemunten een perfecte oplossing.

Bij al onze drankenpakketten en op nacalculatie is bediening in de zaal inbegrepen. Wij serveren de consumpties aan tafel. Bij ons hoeft u nooit drankjes zelf af te halen aan de bar (tenzij u dit zelf wenst).

Op nacalculatie

Alle geserveerde consumpties worden per stuk gefactureerd. De prijs per consumptie is afhankelijk van het product.

Prijsindicatie:
Bij een gemiddeld verbruik van ca. 4 consumpties p.p. ligt de prijs op ca. € 12,00 p.p.

Glas frisdrank   € 2,40
Flesje frisdrank € 2,50
Heineken tap bier   € 2,50
Glas huiswijn € 3,60
Glas jus d'orange € 3,00
Kop koffie/thee € 2,40

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

2-uur all-in drankenpakket

15.- p.p.

+ Ontvangst met koffie/thee (indien gewenst)

+ Onbeperkt consumpties uit het binnenlands drankenpakket
   - Alle frisdranken
   - Alle bieren, inclusief alle speciaalbieren van de tap en fles
   - Alle alcoholvrije bieren, zoals Radler 0.0 en Heineken 0.0
   - Alle huiswijnen (wit, rood & rosé)
   - Maar ook: diverse jenevers, beerenburg, bessen, port, sherry, martini en Bols assortiment (amaretto, coconut, passion, strawberry, vanille, triple sec e.d.).

+ Arrangement afsluiten met koffie/thee (indien gewenst)

+ Inclusief bediening

+ Alleen i.c.m. buffet, barbecue of diner

- Buitenlands Drankenpakket (+ 2. p.p.)

Alleen mogelijk i.c.m. barbecue, diner, buffet of arrangement!

3-uur all-in drankenpakket

17.- p.p.

+ Ontvangst met koffie/thee (indien gewenst)

+ Onbeperkt consumpties uit het binnenlands drankenpakket
   - Alle frisdranken
   - Alle bieren, inclusief alle speciaalbieren van de tap en fles
   - Alle alcoholvrije bieren, zoals Radler 0.0 en Heineken 0.0
   - Alle huiswijnen (wit, rood & rosé)
   - Maar ook: diverse jenevers, beerenburg, bessen, port, sherry, martini en Bols assortiment (amaretto, coconut, passion, strawberry, vanille, triple sec e.d.).

+ Arrangement afsluiten met koffie/thee (indien gewenst)

+ Inclusief bediening

+ Alleen i.c.m. buffet, barbecue of diner

- Buitenlands Drankenpakket (+ 2. p.p.)

Alleen mogelijk i.c.m. barbecue, diner, buffet of arrangement!

4-uur all-in drankenpakket

19.- p.p.

+ Ontvangst met koffie/thee (indien gewenst)

+ Onbeperkt consumpties uit het binnenlands drankenpakket
   - Alle frisdranken
   - Alle bieren, inclusief alle speciaalbieren van de tap en fles
   - Alle alcoholvrije bieren, zoals Radler 0.0 en Heineken 0.0
   - Alle huiswijnen (wit, rood & rosé)
   - Maar ook: diverse jenevers, beerenburg, bessen, port, sherry, martini en Bols assortiment (amaretto, coconut, passion, strawberry, vanille, triple sec e.d.).

+ Arrangement afsluiten met koffie/thee (indien gewenst)

+ Inclusief bediening

+ Alleen i.c.m. buffet, barbecue of diner

- Buitenlands Drankenpakket (+ 2. p.p.)

Alleen mogelijk i.c.m. barbecue, diner, buffet of arrangement!

5-uur all-in drankenpakket

21.- p.p.

+ Ontvangst met koffie/thee (indien gewenst)

+ Onbeperkt consumpties uit het binnenlands drankenpakket
   - Alle frisdranken
   - Alle bieren, inclusief alle speciaalbieren van de tap en fles
   - Alle alcoholvrije bieren, zoals Radler 0.0 en Heineken 0.0
   - Alle huiswijnen (wit, rood & rosé)
   - Maar ook: diverse jenevers, beerenburg, bessen, port, sherry, martini en Bols assortiment (amaretto, coconut, passion, strawberry, vanille, triple sec e.d.).

+ Arrangement afsluiten met koffie/thee (indien gewenst)

+ Inclusief bediening

+ Alleen i.c.m. buffet, barbecue of diner

- Buitenlands Drankenpakket (+ 2. p.p.)

Alleen mogelijk i.c.m. barbecue, diner, buffet of arrangement!

Consumptiemunten

3.- p.st.

Een consumptiemunt is inwisselbaar voor een consumptie uit het binnenlands drankenpakket. Deze optie is ideaal wanneer een x-aantal consumpties aangeboden wordt aan de gasten. U kunt zelf vooraf aangeven hoeveel consumptiemunten de gasten ontvangen.

Lekker eten & drinken

De specialiteit van Restaurant De Haas

Broodbuffet / lunchbuffet

Onze brood- en lunchbuffetten zijn een feestje voor uw gasten. Kies uit één van onze broodbuffetten! Er is volop keuze, van eenvoudige tot zeer uitgebreide. Het broodbuffet worden in eigen keuken vers gemaakt met regionale kwaliteit producten. In combinatie met onderstaande arrangementen kunt u gratis gebruik maken van één van onze sfeervolle zalen, inclusief bediening. Elk arrangement is weer uit te breiden met een feestelijk dessertbuffet. Heeft u zelf ideeën over de invulling van het arrangement, laat het gerust weten! Wij maken dan een arrangement op maat. De genoemde prijzen zijn exclusief overige consumpties (koffie, thee, melk en jus d’orange zijn inbegrepen).Het minimale aantal voor onze broodbuffetten zijn 20 volwassenen.

Broodbuffet De Botter

 • Kop heldere groentesoep
 • Kwekkeboom kroketten
 • Diverse soorten vers brood, croissants en bolletjes (hard en zacht, bruin en wit)
 • Deense luxe
 • Kaasplank met diverse soorten gesneden kaas
 • Vleesplank met diverse soorten gesneden vleesbeleg
 • Zoetwaren
 • Onbeperkt koffie, thee, jus d’orange en (karne)melk, tot maximaal 1½ uur na aanvang lunch

€ 14,- p.p.
– Kinderen 0-3 jaar gratis | kinderen 4-10 jaar 50% korting
– Minimaal 20 volwassenen

Broodbuffet De Sjoel

Kosher luchbuffet

 • Kop smaakvolle bospaddestoelensoep
 • Eiersalade
 • Rundvleeskroketten
 • Omeletschotel
 • Gerookte zalmfilet
 • Diverse soorten vers brood, croissants en bolletjes (hard en zacht, bruin en wit)
 • Kaasplank met diverse soorten gesneden kaas
 • Vleesplank met diverse soorten gesneden vleesbeleg zoals rosbief, kalkoenfilet, pastrami, en kipfilet
 • Zoetwaren
 • Onbeperkt koffie, thee en jus d’orange en op verzoek (karne)melk, tot maximaal 1 uur na aanvang lunch

€ 18,- p.p.
– Kinderen 0-3 jaar gratis | kinderen 4-10 jaar 50% korting
– Minimaal 20 volwassenen

Broodbuffet Suydersee

 • Kop smaakvolle bospaddestoelensoep
 • Verse zoute haring met uitjes
 • Vers gerookte zalmfilet
 • Gebakken kibbeling
 • Warme saucijzenbroodjes
 • Huisgemaakte huzarensalade
 • Huisgemaakte vissalade (tonijn/aardappel)
 • Diverse soorten vers brood, croissants en bolletjes (hard en zacht, bruin en wit)
 • Kaasplank met diverse soorten gesneden kaas
 • Vleesplank met diverse soorten gesneden vleesbeleg
 • Zoetwaren
 • Vers fruit van het seizoen
 • Onbeperkt koffie, thee, jus d’orange en (karne)melk, tot maximaal 1½ uur na aanvang lunchbuffet

€ 18,- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis | kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Broodbuffet Van Kinsbergen

 • Kop smaakvolle tomatensoep
 • Kwekkeboom kroketten
 • Warme saucijzenbroodjes
 • Huisgemaakte huzarensalade
 • Huisgemaakte vissalade (tonijn/aardappel)
 • Diverse soorten vers brood, croissants en bolletjes (hard en zacht, bruin en wit)
 • Deense luxe
 • Kaasplank met diverse soorten gesneden kaas
 • Vleesplank met diverse soorten gesneden vleesbeleg
 • Zoetwaren
 • Onbeperkt koffie, thee, jus d’orange en (karne)melk, tot maximaal 1½ uur na aanvang lunchbuffet

€ 18,- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis | kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Koude & warme buffetten

Kies uit één van onze vele koude en warme buffetten! Er is volop keuze, van eenvoudige tot zeer uitgebreide. Alle buffetten worden in eigen keuken vers gemaakt met regionale kwaliteit producten. In combinatie met onderstaande arrangementen kunt u gratis gebruik maken van één van onze sfeervolle zalen, inclusief bediening. Elk arrangement is weer uit te breiden met een feestelijk dessertbuffet. Heeft u zelf ideeën over de invulling van het arrangement, laat het gerust weten! Wij maken dan een arrangement op maat. De genoemde prijzen zijn exclusief de consumpties. Het minimale aantal voor onze buffetten zijn 20 volwassenen (tenzij anders aangegeven).

Buffet Aaltjes Raad

Warm buffet

 • Huisgemaakte huzarensalade
 • Huisgemaakte vissalade
 • Griekse slamelange
 • Tonijn slamelange
 • Assortiment XXL broden
 • Diverse smeersels: kruidenboter, tapenade en aioli
 • Biefstuk Stroganoffsaus
 • Gebakken varkenshaas met champignonroomsaus
 • Kipsaté met huisgemaakte satésaus
 • Huisgemarineerde spareribs
 • Cajun schotel
 • Vers gebakken kibbeling
 • Gebraden kippenboutjes
 • Gehaktballetjes in jus
 • Frites & gebakken aardappelen
 • Mayonaise

23.- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Buffet Elburgse Pracht

Koud & warm buffet

In 2-gangen geserveerd
1e gang
 • Huisgemaakte huzarensalade
 • Huisgemaakte vissalade
 • Salade van de dag
 • Diverse koude vissoorten, zoals gerookte zalm, gerookte palingfilet, gerookte makreelfilet, gerookte forelfilet, Noorse garnalen en zoute haringen met uitjes.
 • Diverse koude vleeswaren, zoals verschillende hamsoorten, rosbief en gerookte kipfilet
 • Diverse soorten luxe hapjes
 • Verse meloen met serranoham
 • Cocktailsaus
 • Ravigotesaus
 • Kaasplank met verschillende soorten internationale kaasjes
 • Assortiment XXL broden
 • Diverse smeersels: kruidenboter, tapenade en aioli
 • Mand met vers fruit van het seizoen
2e gang
 • Biefstuk met stroganoffsaus
 • Gebakken varkenshaas met champignonroomsaus
 • Cajun schotel
 • Gehaktballetjes in jus
 • Kipsaté met huisgemaakte satésaus
 • Gebraden kippenboutjes
 • Vers gebakken kibbeling
 • Huisgemarineerde spareribs
 • Frites & gebakken aardappelen
 • Mayonaise

26.- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Buffet Havenglans

Koud & warm buffet

In 2-gangen geserveerd
1e gang
 • Noorse garnalensalade met stukjes meloen en cocktailsaus
 • Griekse slamelange
 • Rundercarpaccio op kleine ciabatta’s
 • Gerookte palingfilets
 • Zoute haringen met uitjes
 • Kaasplank met verschillende soorten internationale kaasjes
 • Tapas
 • Assortiment XXL broden
 • Diverse smeersels: kruidenboter, tapenade en aioli
 • Mand met vers fruit van het seizoen
2e gang
 • Zalmmoten met heerlijke vissaus
 • Huisgemarineerde spareribs
 • Kipsaté met huisgemaakte satésaus
 • Cajun schotel
 • Biefstuk Stroganoffsaus
 • Vers gebakken kibbeling
 • Quiche van verse Hollandse landgroenten
 • Bloemkoolschotel of verse Hollandse asperges (indien beschikbaar, ca. in mei/juni)
 • Frites & gebakken aardappelen
 • Mayonaise

28.- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Buffet Botter Culinair

Koud & warm buffet

In 2-gangen geserveerd
1e gang
 • Tonijn slamelange
 • Griekse slamelange
 • Salade van de dag
 • Rundercarpaccio op kleine ciabatta’s
 • Diverse koude vissoorten, zoals gerookte palingfilet, gerookte makreelfilet, gerookte forelfilet, Noorse garnalen en zoute haringen met uitjes
 • Diverse koude vleeswaren, zoals verschillende hamsoorten, pastrami, rosbief en gerookte kipfilet
 • Hele zijde gerookte zalm
 • Verse meloen met serranoham
 • Cocktailsaus
 • Ravigottesaus
 • Assortiment XXL broden
 • Diverse smeersels: kruidenboter, tapenade en aioli
2e gang
 • Beenham aan het spit
 • Biefstuk met stroganoffsaus
 • Zalmmoten met een heerlijke vissaus
 • Cajun schotel
 • Gehaktballetjes in jus
 • Kipsaté met huisgemaakte satésaus
 • Huisgemarineerde spareribs
 • Bloemkoolschotel of verse Hollandse asperges (indien beschikbaar, ca. in mei)
 • Frites & gebakken aardappelen
 • Mayonaise
 • Mand met vers fruit van het seizoen

31.- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Dinerbuffet Jufferen Juweel

Luxe 3-gangen dinerbuffet

Combinatie van diner en buffet
Vooraf op tafel
 • Vers afgebakken brood met diverse smeersels als kruidenboter, tapenade en aioli
1e gang keuzegerecht - aan tafel geserveerd
 • Gegratineerde champignons
 • Zuiderzeesalade met verse soorten vis
2e gang keuzegerecht - aan tafel geserveerd
 • Franse uiensoep
 • Hollandse tomatensoep
 • Lichtgebonden kerriesoep
3e gang  - in buffetvorm geserveerd
 • Griekse slamelange
 • Rauwkostsalade
 • Beenham aan het spit, aan het buffet getrancheerd
 • Biefstuk met stroganoffsaus
 • Zalmmoten met een heerlijke vissaus
 • Cajun schotel
 • Gehaktballetjes in jus
 • Kipsaté met huisgemaakte satésaus
 • Huisgemarineerde spareribs
 • Bloemkoolschotel
 • Frites & gebakken aardappelen
 • Mayonaise
 • Mand met vers fruit van het seizoen

31.- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Stamppot buffet Kop van 't Ende

Winterbuffet

 • Amsterdams zuur
 • Appelcompote of stoofperen
 • Mosterd
 • Azijn
 • Piccalilly
 • De bekroonde huisgemaakte erwtensoep
 • Boerenkoolstamppot
 • Zuurkoolstamppot
 • Hutspot
 • Aardappelpuree
 • Casselerrib
 • Klapstuk
 • Hachee
 • Slagersrookworst
 • Rode kool schotel

19.50 p.p.
- Verkrijgbaar tussen ca. november t/m maart
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 40 volwassenen

Stamppot buffet Op de Wal

Winterbuffet

 • Amsterdams zuur
 • Mosterd
 • Azijn
 • Piccalilly
 • De bekroonde huisgemaakte erwtensoep
 • Boerenkoolstamppot
 • Zuurkoolstamppot
 • Hutspot
 • Stoofpot
 • Slagersrookworst
 • Gehaktballen in jus

16.50 p.p.
- Verkrijgbaar tussen ca. november t/m maart
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 40 volwassenen

Winterbuffet Wilde Winter

Dinerbuffet voor in de wintermaanden

In 2-gangen geserveerd
Vooraf op tafel
 • Vers afgebakken brood met diverse smeersels als kruidenboter, tapenade en aioli
1e gang keuzegerecht - aan tafel geserveerd
 • De bekroonde huisgemaakte erwtensoep
 • Goed gevulde uiensoep
2e gang  - in buffetvorm geserveerd
 • Hazenpeper
 • Beenham aan het spit
 • Wildzwijnbiefstuk met rode wijnsaus
 • Huisgemarineerde spareribs
 • Slagersrookworsten
 • Rode kool schotel
 • Boerenkoolstamppot
 • Andijviestamppotl
 • Frites
 • Mayonaise
 • Mosterd

26.- p.p.
- Verkrijgbaar tussen ca. november t/m maart
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 40 volwassenen

Barbecue buffetten

Bij ons kunt u het hele jaar barbecueën (indoor). Zowel in de zomer als in de winter staat de barbecue grill klaar voor uw feest!  Kies uit één van onze barbecue arrangementen! Er is volop keuze, van eenvoudige tot zeer uitgebreide. Alle barbecue buffetten worden in eigen keuken vers gemaakt met regionale kwaliteit producten. In combinatie met onderstaande arrangementen kunt u gratis gebruik maken van één van onze sfeervolle zalen, inclusief bediening. Elk arrangement is weer uit te breiden met een feestelijk dessertbuffet. Heeft u zelf ideeën over de invulling van het arrangement, laat het gerust weten! Wij maken dan een arrangement op maat. De genoemde prijzen zijn exclusief de consumpties. Het minimale aantal voor onze buffetten zijn 20 volwassenen.

Barbecue Gappie's Stal

Barbecuebuffet

 • Ruim assortiment aan luxe vleessoorten (onbeperkt) om zelf af te bakken, zoals biefstuk, runderlapjes, spareribs, shaslick sticks, varkenslapjes, worsten, speklapjes, kipfilet en satéstokjes
 • Huzarensalade
 • Vissalade
 • Salade van de dag
 • Rauwkostsalade
 • Assortiment XXL broden
 • Diverse smeersels: kruidenboter, tapenade en aioli
 • Knoflooksaus
 • Barbecuesaus
 • Cocktailsaus
 • Satésaus
 • Stroganoffsaus
 • Vlees- en viskruiden
 • Frites & gebakken aardappelen
 • Mayonaise

21.- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Barbecue Zeemans Glorie

Barbecuebuffet met vlees & vis

 • Ruim assortiment aan luxe vleessoorten (onbeperkt) om zelf af te bakken, zoals biefstuk, runderlapjes, spareribs, shaslick sticks, varkenslapjes, worsten, speklapjes, kipfilet en satéstokjes
 • Ruim assortiment aan vissoorten (onbeperkt) om zelf af te bakken, zoals tonijnbiefstuk, garnalenspiesjes, forel en zalm
 • Huzarensalade
 • Vissalade
 • Salade van de dag
 • Rauwkostsalade
 • Assortiment XXL broden
 • Diverse smeersels: kruidenboter, tapenade en aioli
 • Knoflooksaus
 • Barbecuesaus
 • Cocktailsaus
 • Satésaus
 • Stroganoffsaus
 • Vlees- en viskruiden
 • Frites & gebakken aardappelen
 • Mayonaise

23.- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Barbecue Excessief De Haas

Luxe barbecuebuffet

Geserveerd in 2-gangen

1e gang - voorgerechtenbuffet
 • Huzarensalade
 • Vissalade
 • Griekse slamelange
 • Tonijn slamelange
 • Diverse koude vissoorten, zoals gerookte zalm, gerookte palingfilet, gerookte makreelfilet, gerookte forelfilet, Noorse garnalen en zoute haringen met uitjes.
 • Verse meloen met serranoham
 • Rundercarpaccio op kleine ciabatta’s
 • Kaasplank met verschillende soorten internationale kaasjes
 • Tapas
 • Cocktailsaus
 • Ravigotesaus
 • Assortiment XXL broden
 • Diverse smeersels: kruidenboter, tapenade en aioli
2e gang -barbecuebuffet
 • Ruim assortiment aan luxe vleessoorten (onbeperkt) om zelf af te bakken, zoals biefstuk, runderlapjes, spareribs, shaslick sticks, varkenslapjes, worsten, speklapjes, kipfilet en satéstokjes
 • Ruim assortiment aan vissoorten (onbeperkt) om zelf af te bakken, zoals tonijnbiefstuk, garnalenspiesjes, forel en zalm
 • Satésaus
 • Stroganoffsaus
 • Frites & gebakken aardappelen
 • Mayonaise

32,50 p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Barbecue Ofyr Excessief

Luxe barbecuebuffet op onze externe locatie Aan de Gracht

Geserveerd in 2-gangen

Uitgebreid en avondvullend bourgondisch barbecuebuffet in de biertuin of brasserie Aan de Gracht. Vooraf een heerlijk koud buffet met een diversiteit aan koude gerechtjes. Wanneer iedereen toe is aan de volgende gang, lekker bakken rondom de vuurschaal Ofyr.

1e gang - voorgerechtenbuffet
 • Huzarensalade
 • Vissalade
 • 2 soorten verse rauwkostsalades
 • Warm gerookte zalmzijdes uit eigen rookoven
 • Visplank met haring, makreelfilet en forelfilet
 • Verse meloen met serranoham
 • Rundercarpaccio op steenovenbrood
 • Tapas
 • Cocktailsaus en ravigotesaus
 • Luxe steenoven broden XXL
 • Diverse smeersels als kruidenboter, tapenade en aioli
2e gang -barbecuebuffet
 • Ruim assortiment vlees en vis om te bakken
 • Groentespiezen
 • Eieren en paprikaringen
 • Warme en koude sauzen
 • Gebakken aardappelen en frites
 • Inclusief kok

37.50 p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Barbecue Ofyr Smokey Fox

Luxe barbecuebuffet op onze externe locatie Aan de Gracht

Onbeperkt genieten van een bourgondisch barbecuebuffet in de biertuin of brasserie Aan de Gracht. Bakken rondom de vuurschaal Ofyr. Met prachtige soorten vlees, vis en groenten. Aangevuld met verschillende bijgerechten.

 • Ruim assortiment vlees om te bakken
 • Warm gerookte zalmzijdes uit eigen rookoven
 • Groentespiezen
 • Eieren en paprikaringen
 • Diverse verse salades
 • Warme en koude sauzen
 • Gebakken aardappelen en frites
 • Luxe steenoven broden XXL
 • Diverse smeersels
 • Inclusief kok

29.- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Desserts- & toetjesbuffetten

Als uitbreiding voor uw buffet, barbecue of diner!

Dessertbuffet Tot Slot

IJsbuffet

 • IJstaarten gemaakt van verschillende smaken schep-roomijs. Opgespoten met slagroom en feestelijk gedecoreerd.
 • Warme chocoladesaus
 • Vers gesneden fruit
 • Geserveerd met vuurwerk

5.25 p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Dessertbuffet Onder de Poort

Dessertbuffet met pudding & ijs

 • IJstaarten gemaakt van verschillende smaken schep-roomijs. Opgespoten met slagroom en feestelijk gedecoreerd.
 • Luxe ijstaarten in diverse smaken en vormen
 • Luxe bavaroistaarten
 • Diverse puddingen
 • Geflambeerde kersen
 • Warme chocoladesaus
 • Vers gesneden fruit
 • Geserveerd met vuurwerk

7.- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Dessertbuffet Mon Amour

Dessertbuffet met pudding, ijs, likeurtjes & meer....

 • IJstaarten gemaakt van verschillende smaken schep-roomijs. Opgespoten met slagroom en feestelijk gedecoreerd.
 • Luxe ijstaarten in diverse smaken en vormen
 • Luxe bavaroistaarten
 • Diverse puddingen
 • Geflambeerde kersen
 • Brownie
 • Mini donuts en muffins
 • Slagroomsoezen
 • Kaasplank met diverse soorten kazen
 • Vers gesneden fruit
 • Diverse likeurtjes
 • Geserveerd met vuurwerk

9,- p.p.
- Kinderen 0-3 jaar gratis
- Kinderen 4-10 jaar 50% korting
- Minimaal 20 volwassenen

Bruids roomijstaart

Roomijstaart als bruidstaart om aan te snijden!

Kies voor een bruidsroomijstaart als een passend dessert bij het feest. Dit kan na het buffet of diner, maar ook als afsluiting van het avondfeest of receptie. Jullie als bruidspaar snijden de taart ceremonieel aan, waarbij er ook vuurwerk wordt afgestoken. Eventueel in combinatie met de ‘Celebration Bubbles Show’. Bij de bruidsroomijstaart serveren wij gesneden vers fruit, slagroom en warme chocoladesaus.

Qua kleur en decoratie is deze helemaal zelf te bepalen.

 • Roomijstaart op etagere
 • Warme chocoladesaus
 • Vers gesneden fruit
 • Slagroom
 • Geserveerd met vuurwerk

7.50 p.p.
- Minimaal 30 personen

Mini sorbet

Kleine sorbet geserveerd aan tafel

 • Bol vanille-ijs
 • Aardbeiensaus
 • Slagroom

2.95 p.st.

Bakfiets vol roomijs van Casa Piccola

Een echte bakfiets met ijsvitrine van gelaterie Casa Piccola. Ambachtelijk en zeer smakelijk roomijs. De gasten kunnen zelf hun ijsje scheppen.

 • Keuze uit 4 verschillende smaken roomijs
 • Casa Piccola ijsbekers en hoorntjes
 • Inclusief spatels en smakenbordjes
 • Alleen beschikbaar op zalen op de begaande grond

4.95 p.p.
- Exclusief huur bakfiets, éénmalig € 50,-
- Voor buitenlocaties en cateringen is ook een VW oltimerbus met vitrine beschikbaar. Huur hiervoor is € 125,-
- Minimaal 25 volwassenen
- Indien beschikbaar

De complete avondfeest arrangementen

Helemaal compleet en verzorgd!

Vanaf 50 tot ca. 300 personen

Avondfeest Classic

Arrangementsduur: max. 4 uur

 • Ontvangst met koffie of thee en gesorteerd GEBAK (of taartenbuffet)
 • Tijdens het avondfeest gaan we continu door met het serveren van KOUDE EN WARME BORRELHAPJES
 • Voor de aanwezige kinderen een zakje snoep, zakje chips of ijsje
 • Afsluiting met koffie of thee en CHOCOLAATJE

Overige consumpties serveren wij gedurende het avondfeest en worden per stuk berekend op basis van nacalculatie.

50 tot 150 personen: 13,65 p.p.
150+ personen: 12,30 p.p.

Avondfeest All-in Love

Arrangementsduur: max. 4 uur

 • Ontvangst met 2x koffie of thee
 • Gesorteerd GEBAK (of taartenbuffet)
 • ONBEPERKT CONSUMPTIES uit het binnenlands dranken pakket
 • Tijdens het avondfeest gaan we continu door met het serveren van KOUDE EN WARME BORRELHAPJES
 • Voor de aanwezige kinderen een zakje snoep, zakje chips of ijsje
 • Afsluiting met koffie of thee en CHOCOLAATJE

50 tot 150 personen: 26,- p.p.
150+ personen: 23,40 p.p.

Avondfeest All-in Bubbling

Arrangementsduur: 4½ uur

 • Ontvangst met glas FEESTELIJKE BUBBELS of ALCOHOLVRIJE COCKTAIL
 • Rondgang met een feestelijke en LUXE AMUSE HAPJE
 • ONBEPERKT CONSUMPTIES uit het dranken pakket
 • Tijdens het avondfeest gaan we continu door met het serveren van KOUDE EN WARME BORRELHAPJES
 • Voor de aanwezige kinderen een zakje snoep, zakje chips of ijsje
 • Afsluiting met koffie of thee en een ZAKJE FRIET

50 tot 150 personen: 28,50 p.p.
150+ personen: 25,65 p.p.

Avondfeest All-in Sparkling

Arrangementsduur: max. 4½ uur

 • Ontvangst met 2x koffie of thee
 • Gesorteerd GEBAK (of taartenbuffet)
 • ONBEPERKT CONSUMPTIES uit het dranken pakket
 • Tijdens het avondfeest worden (tot aan het hapjesbuffet) enkele KOUDE EN WARME BORRELHAPJES geserveerd
 • Tijdens het avondfeest serveren wij het HAPJESBUFFET SANTE. Een heerlijk hapjesbuffet met o.a. satéstokjes met satésaus, soufflés, mini-loempia’s, nacho chips, toastjes en tapas hapjes
 • Extra bar in de zaal, de COCKTAILBAR. Met bartender die de cocktails voor jullie shaken en fantastische moves maken. Onbeperkt cocktails met keuze uit 6 soorten cocktails, met of zonder alcohol. Rondom deze bar statafels
 • Voor de aanwezige kinderen een zakje snoep, zakje chips of ijsje
 • Afsluiting met koffie of thee en een warm SAUCIJZENBROODJE

50 tot 150 personen: 31,- p.p.
150+ personen: 27,90 p.p.

Avondfeest All-in Dutch Party

Arrangementsduur: max. 4½ uur

 • Ontvangst met 2x koffie of thee.
 • Gesorteerd GEBAK (of taartenbuffet)
 • ONBEPERKT CONSUMPTIES uit het  dranken pakket
 • Tijdens het avondfeest gaan we continue door met het serveren van KOUDE EN WARME BORRELHAPJES
 • Tijdens het avondfeest wordt de ELBURGSE VISKRAAM geopend. Gasten kunnen hier verse zoute haring krijgen, maar ook vers gebakken kibbeling. Daarbij staat op de kraam zure haring, rolmopsen, zure mosselen en amsterdams zuur
 • Extra bar in de zaal, de BIERBAR. Met onze huispilsener en kersenbier aan de tap. Maar ook een frisje of wijntje schenken wij graag aan deze bar. Rondom de bar staan statafels
 • Bij deze bar de SPECIAL BIER FRIDGE met onbeperkt heerlijke speciaalbieren op de fles.
 • Voor de aanwezige kinderen een zakje snoep, zakje chips of ijsje
 • Laatste 30 min. de SNACKKRAAM met frites, frkandellen, kroketten en broodjes
 • Afsluiting met koffie of thee

50 tot 150 personen: 32,50 p.p.
150+ personen: 29,25 p.p.

Avondfeest All-in Diamonds

Arrangementsduur: max. 4½ uur

 • Ontvangst met 2x koffie of thee
 • Feestelijke PETIT FOURS met jullie foto of initialen
 • Jullie openen het feest met de spetterende OPENINGSSHOW Celebration Bubbles i.c.m. de CHAMPAGNETOREN
 • ONBEPERKT CONSUMPTIES uit het dranken pakket
 • Tijdens het avondfeest gaan we continue door met het serveren van KOUDE EN WARME BORRELHAPJES
 • Extra bar in de zaal, de COCKTAILBAR. Met bartender die de cocktails voor jullie shaken en fantastische moves maken. Onbeperkt cocktails met keuze uit 6 soorten cocktails, met of zonder alcohol. Rondom deze bar statafels
 • Bij deze bar de SPECIAL BIER FRIDGE met onbeperkt heerlijke speciaalbieren op de fles.
 • Voor de aanwezige kinderen een zakje snoep, zakje chips of ijsje
 • Afsluiting met koffie of thee en een BROODJE PULLED PORK

50 tot 150 personen: 32,50 p.p.
150+ personen: 29,25 p.p.

Avondfeest All-in Glamour

Arrangementsduur: 4½ uur

 • Ontvangst met 2x koffie of thee
 • TAARTENBUFFET (of gesorteerd gebak)
 • ONBEPERKT CONSUMPTIES uit het dranken pakket
 • Tijdens het avondfeest worden (tot aan het hapjesbuffet) enkele KOUDE EN WARME BORRELHAPJES geserveerd
 • Tijdens het avondfeest serveren wij het HAPJESBUFFET HOLLAND TOP. Een heerlijk hapjesbuffet met o.a. warme beenham, satéstokjes met satésaus, gehaktballetjes, tapas hapjes, diverse luxe bittergarnituur en toasthapjes
 • Extra bar in de zaal, de COCKTAILBAR. Met bartender die de cocktails voor jullie shaken en fantastische moves maken. Onbeperkt cocktails met keuze uit 6 soorten cocktails, met of zonder alcohol. Rondom deze bar statafels
 • Bij deze bar de SPECIAL BIER FRIDGE met onbeperkt heerlijke speciaalbieren op de fles.
 • Voor de aanwezige kinderen een zakje snoep, zakje chips of ijsje
 • Afsluiting met koffie of thee en een BONBON

50 tot 150 personen: 32,50 p.p.
150+ personen: 29,25 p.p.

Hapjesbuffetten

Vanaf 50 personen, alleen i.c.m. avondfeest

Hapjesbuffet Holland Top

Tijdens het feest plaatsen wij op een een centrale plaats in de feestzaal een heerlijk hapjesbuffet. Uw gasten zullen smullen van deze verwennerij.

 • Warme beenham in honing-mosterdsaus
 • Warme gehaktballetjes
 • Satéstokjes met satésaus
 • Luxe gegarneerde huzarensalade
 • Luxe gegarneerde vissalade
 • Assortiment aan Hollandse hapjes, zoals gevulde eieren, kaasblokjes, diverse worstsoorten, zalmtoastjes, haring, komkommer met roomkaas e.d.
 • Assortiment XXL broden
 • Diverse smeersels: kruidenboter, tapenade en aioli

9,- p.p.
– Vanaf 50 personen
– Alleen mogelijk i.c.m. een avondfeest

Hapjesbuffet Sante

Tijdens het feest plaatsen wij op een centrale plaats in de feestzaal een heerlijk hapjesbuffet. Uw gasten zullen smullen van deze verwennerij.

 • Satéstokjes met satésaus
 • Mini loempia’s
 • Warme gehaktballetjes
 • Nasi
 • Luxe gegarneerde huzarensalade
 • Griekse rauwkostsalade
 • Assortiment tapas hapjes
 • Assortiment XXL broden

8,- p.p.
– Vanaf 50 personen
– Alleen mogelijk i.c.m. een avondfeest

Hapjesbuffet Botbekker

Tijdens het feest plaatsen wij op een een centrale plaats in de feestzaal een heerlijk hapjesbuffet. Uw gasten zullen smullen van deze verwennerij.

 • Kip-kerrie hapjes met brie en uitgebakken spek
 • Gevulde eieren
 • Haring op roggebrood
 • Glaasjes met zalmmousse
 • Glaasjes garnalencocktail en cocktailsaus
 • Ham rolletjes met asperges
 • Omelet rolletjes met gegrilde paprika
 • Kaasplank met diverse soorten kaas van de regionale kaasboerderij
 • Meloen met serannoham
 • Assortiment XXL broden
 • Diverse smeersels: kruidenboter, tapenade en aioli
 • Bitterballen van Kwekkeboom
 • Satéstokjes met satésaus
 • Warme gehaktballetjes
 • Mini saucijzenbroodjes

11,- p.p.
– Vanaf 50 personen
– Alleen mogelijk i.c.m. een avondfeest

Extra toppings voor je feest

Het is mogelijk om een eigen arrangement samen te stellen. Met alleen maar je eigen wensen. Met deze toppings brengen we je alvast op enkele ideeen wat leuk is voor jouw feest. Misschien heb je zelf wel iets leuks bedacht? Laat het ons weten!

De Bierbar

Extra bar in de zaal, de bierbar. Met onze huispilsener en kersenbier aan de tap. Maar ook een frisje of wijntje schenken wij graag aan deze bar. Rondom de bar staan statafels. Leuk voor de jongeren om aan te hangen.

Éénmalig 75,-
– Bij sommige arrangementen zit deze bar standaard inbegrepen, zonder meerkosten

– De consumpties zijn inbegrepen bij het gekozen arrangement

– Leuk i.c.m. de SPECIAL BEER FRIDGE

De Cocktailbar

De trend van dit moment: De cocktailbar op uw feest. Compleet met verlichting en glazen. De cocktailbar zal zeker indruk maken op uw gasten. Onze cocktail bartenders, die allemaal een cursus hebben gevolgd op de Bols Academy, maken de lekkerste cocktails á la minute voor u klaar. Met veel show en entertainment. Het is zelfs mogelijk om je eigen cocktail te maken samen met onze bartenders, op rustige momenten. Optioneel is het ook mogelijk om dit met het bierbuffet te combineren.

i.c.m. met bierbar 100,-
i.p.v. bierbar +75,-

– Vanaf 80 personen

Special Beer Fridge

Speciaalbier liefhebbers op het feest? Vanuit deze koeling kunnen ze zelf een heerlijk en bijzonder speciaalbier kiezen! Natuurlijk met bijpassende glazen. Allemaal onbeperkt inbegrepen.

Éénmalig 50,-
– Bij sommige arrangementen zit deze bar standaard inbegrepen, zonder meerkosten

– De consumpties zijn inbegrepen bij het gekozen arrangement

– Alleen in combinatie met bierbar of cocktailbar

Celebration Bubbles Show

Een spectaculaire opening van uw feest. Fantastisch te combineren met een champagnetoren, taartenbuffet of een bruidstaart. Een show met muziek, licht, bellenblaas, nevel, vuurwerk en een lasershow. Als de muziek wordt ingezet, komt u als bruidspaar de zaal binnen, onder luid applaus van alle gasten. Tijdens de show snijdt u de taart aan of neemt u de champagnetoren in gebruik. Een unieke start van uw feest!

75,-
– Alleen in de Sterrenzaal mogelijk

Witte stoelhoezen

Een mooie aanvulling voor uw feest is om alle stoelen te bekleden met strakke witte stoelhoezen. Dit geeft een extra chique uitstraling

2,- per stoelhoes

Champagnetoren

Dit blijft een klassieker op bruiloften en feesten. U overspoelt als bruidspaar de champagnetoren met feest-bubbels en wij zorgen voor een mooie aankleding van de toren. Er is keuze uit twee soorten mousserende wijnen: De Moscato Camoli (zoet) of de Amador Cava Brut (droog). Terwijl u de champagne schenkt, zorgt het vuurwerk voor een compleet plaatje. Leuk i.c.m. ’Celebration Bubbles Show’!

3,25 p.p.
– minimaal 50 personen

http://youtu.be/7eW0er5aoWo

Biertoren

Houd je niet van champagne, maar ben je een echte bierdrinker? Kies dan voor deze biertoren. Net als bij de klassieke toren staan er mini bierglaasjes opgestapelt. Bij de opening van de biertoren ontkurken jullie de magnumflessen en gaan jullie schenken. Tegelijkertijd wordt het vuurwerk afgestoken. Andere biersoorten op aanvraag. Leuk met ‘Celebration bubbles show’!

3,25 p.p.
– minimaal 50 personen

 

Mr & Mrs Toren

Wanneer de één van champagne houdt en de ander van bier. Kies dan voor de combinatie van een champagnetoren en biertoren. Voor ieder een eigen toren. Tegelijkertijd wordt het vuurwerk afgestoken. Leuk met ‘Celebration bubbles show’!

3,25 p.p.
– minimaal 80 personen

 

De Viskar

Wilt u tijdens uw feest de gasten iets typisch Elburgs aanbieden? Kies dan voor een originele viskraam! Zodra de kraam geopend is kunnen de gasten een heerlijke zoute haring of een bakje vers gebakken kibbeling halen. Maar wat dacht u van een rolmops, zure mosseltjes e.d. De bruiloftsgasten zullen deze keuze erg waarderen!

3,50 p.p.
– vanaf 50 personen

Ballonnen en deco

De zaal aangekleed met ballonversiering of andere decoratie. Bijvoorbeeld bloemstukken, tafeltrossen, pilaar of een ballonnenboog. Zelf aanleveren is ook mogelijk.

Prijzen op aanvraag

De Snackkraam

Bij de snackkraam kan men heerlijke snacks verkrijgen. Zoals een broodje kroket, frikandelletje speciaal, broodje hamburger of een heerlijk frietje. Leuk tegen het einde van het feest. Mmmm…. 30 minuten onbeperkt en lekker snacken!

3,75 p.p.
– Minimaal 50 personen

Bruidstaart

Taart hoort bij een feest, de bruidstaart bij een huwelijk. Er zijn veel verschillende soorten bruidstaarten in smaak, kleur, vorm en opmaak. Vaak heeft elk bruidspaar ook een voorkeur voor een eigen ambachtelijke bakker. Daarom adviseren wij dit zelf te regelen bij uw favoriete bakker. De bakker zorgt dat de taart op tijd wordt bezorgd en wij zorgen dat deze mooi gepresenteerd wordt op een buffetje met gebaksbordjes en vorkjes. Terwijl u de taart aansnijdt, zorgt het vuurwerk voor een feestelijk geheel. Daarna zorgt ons personeel dat alle gasten een stukje taart krijgen. Wij adviseren de volgende banketbakkers: Bakkerij Grootkarzijn (‘t Harde), Bakkerij Schenk (Elburg) of Bakkerij Docter (Elburg).

Servicekosten bruidstaart: Gratis*!
* bij ontvangst van uw daggasten of bij een middagreceptie. Anders worden er € 0.50 p.p. servicekosten berekend.

IJsbakfiets Casa Piccola

Tijdens het feest komt een echte bakfiets met ijsvitrine binnen met 4 soorten ambachtelijk en zeer smakelijk roomijs van gelaterie Casa Piccola uit Elburg. De gasten kunnen zelf hun ijsje scheppen.

€ 4,- p.p.
– Exclusief huur bakfiets, éénmalig € 50,-

– Vanaf 80 personen

Spiegel Foto Booth

Handig, zo’n spiegel! Kun je direct even kijken of je haar nog goed zit en je stropdas recht. Heb je al een leuke prop gepakt? Je bent klaar om op de foto te gaan! Het enige wat je nu nog hoeft te doen om dit moment vast te leggen is de spiegel aantikken. De Mirror begint met aftellen… 3.. 2.. 1.. Say cheee… Op het scherm van de Mirror wordt het eindresultaat getoond. Maar lang hoef je niet te wachten, want je fotostripje wordt direct geprint in een uniek kader. Het stripje is 10×15 cm en wordt één keer geprint. Maak er dus gauw nog eentje, zodat je die in het gastenboek kunt plakken!

Prijs op aanvraag
– Meerdere soorten foto booths beschikbaar

Themaparty

Wilt u uw feest een bepaald thema meegeven? Er is heel veel mogelijk op dit gebied. Zoals het thema ’Wit’‚ ’Glitter& Glamour’ of ’The 70’s/80’s’.

Prijs op aanvraag (maatwerk)

Muziek op je feest!

Natuurlijk zijn jullie vrij om je eigen favoriete muzikant, band of DJ te regelen. Deze kunnen dan vrij gebruikmaken van onze voorzieningen op het podium. Maar het is nu ook mogelijk om alles via De Haas te boeken en te kiezen voor een kwaliteit muziekshow!

BPM DJ op je feest

‘DJ op je Feest’ maakt een compleet feest van jullie bedrijfsfeest of verjaardag. De DJ’s van BPM denken graag met jullie mee over de muzikale invulling van het feest. Jullie voorkeuren in combinatie met onze kennis zal resulteren in een onvergetelijk feest! Omdat ‘DJ op je Feest’ bij De Haas kind aan huis is, kunnen wij de bestaande lichteffecten en lasereffecten van de feestzaal overnemen (Sterrenzaal). Dat maakt echt een unieke totaalshow! Inclusief een ervaren DJ bruiloft, DJ-booth, licht- & geluidsinstallatie, het op- & afbouwen van de apparatuur.

Op aanvraag

Themapaketten zoals bv. Apres-Ski Party, 80’s & 90’s Party, Vaute Verzoekjes of Single Party ook mogelijk.

Piano Shows

A la Crazy Piano’s

Prijs op aanvraag

Overige muziekshows & Artiesten

Laat weten waar u naar op zoek bent!

Prijs op aanvraag

Gratis faciliteiten

Onze zalen zijn ingericht met verschillende faciliteiten. Van deze voorzieningen kan gratis gebruik worden gemaakt als daar gehoefte aan is.

Microfoons

In de feestzaal zijn meerdere draadloze microfoons. Voor een speech of stukje. Door de gehele zaal hangen luidsprekers, zodat ook achterin de zaal alles goed hoorbaar is.

Gratis

Enveloppen brievenbus

Bij het geven van het feest hoort ook het ontvangen van cadeaus. Meestal in de vorm van een gevulde envelop. Deze kunt u opbergen in de aan de muur gemonteerde brievenbus. Aan het einde van de avond vraagt u de sleutel om de brievenbus te legen.

Gratis

Beamers

De feestzaal is voorzien van twee geïntegreerde beamers met projectieschermen. Vanaf het centrale aansluitpunt kan de laptop worden aangesloten (HDMI of VGA). De presentatie wordt voor- en achterin de zaal getoond. Eventueel bijbehorende audio wordt afgespeeld via onze geluidsinstallatie door de gehele zaal. In de bovenzalen hebben wij losse beamers en projectieschermen beschikbaar.

Gratis

Eigen band of DJ

Het is toegestaan om een eigen band of DJ aan te leveren. Als u hiervoor kiest, mag deze plaatsnemen op het vaste podium in de zaal. Dit podium is ingericht met krachtstroom en verschillende groepen 220v. Daarbij is het podium ingericht met diverse spots om de muzikanten aan te lichten.

Gratis

Achtergrond muziek

Elke ruimte is voorzien van een muziekcomputer met diverse playlisten met duizenden muzieknummers. U kunt bij ons aangeven welke muziekgenre wenselijk is.

Gratis

Dansvloer

Wanneer u hebt gekozen voor een eigen band of DJ maken wij altijd ruimte voor een dansvloer. De Sterrenzaal heeft een vaste gelakte dansvloer.

Gratis

Dans verlichting en lasershow

Bij het maken van een dansje hoort ook feestelijke verlichting. De Sterrenzaal is uitgerust met diverse apparatuur (zoals scanners, led-spots en movingheads) voor het maken van perfecte dansverlichting. Daarbij heeft de zaal een laser, voor het maken van een fantastische lasershow op uw feest.

Gratis

1
Waar kunnen we u mee helpen?
Hallo! Whatsapp met ons voor al je vragen!

Gebruik deze app niet voor het maken van een tafelreservering in ons restaurant / grand café. Die kan je online op onze website plaatsen of bel naar 0525-681737
Powered by
X