Het is nog even geen tijd voor feest

Ten gevolge van de coronacrisis zijn wij tot op heden helaas niet in de mogelijkheid om feesten en bijeenkomsten te faciliteren.

In de toekomst staan wij graag weer voor u klaar voor uw bruiloft, verjaardag, jubileumfeest of andere zalenreserveringen. Tot de 1,5 meter maatregel niet meer geldt, zijn we helaas genoodzaakt om te wachten met het inplannen van boekingen. Op dit moment heerst er nog teveel onzekerheid, waardoor wij u geen zekerheid kunnen bieden of uw partij op de besproken datum kan plaatsvinden.

Op welke manier en in welke omvang wij met het organiseren van partijen zullen starten is nog niet bekend. Dat is van verschillende factoren afhankelijk, zoals de hoeveelheid personeel die we ter beschikking hebben of het aantal arrangementen die we in de beginfase zullen aanbieden.

Voor reeds geplaatste reserveringen die niet plaats kunnen vinden willen wij graag verzoeken contact op te nemen via 0525-681737, zodat we een oplossing kunnen vinden.

Wij hebben er vertrouwen in dat we in de toekomst weer samen met u feesten, partijen en bruiloften mogen organiseren.

Brasserie Aan de Gracht

Heeft u een reservering gemaakt bij Brasserie Aan de Gracht? Zoals u wellicht weet zijn deze reserveringen in beheer van Restaurant De Haas. Bij vragen of onduidelijkheden dus graag contact opnemen via het telefoonnummer van De Haas: 0525-681737.

Feesten & partijen

bij Restaurant De Haas in Elburg

De locatie voor een goed verzorgd feest. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw feestelijke gelegenheid in te vullen. Eet, drink, lach en geniet!

Ons adres

Jufferenstraat 21, 8081 CP, Elburg

Bel ons

(0525) 681737

Contact met De Haas:

11 + 13 =

Jufferenstraat 21
8081 CP ELBURG

0525-681737
info@restaurantdehaas.nl

KvK: xx
BTW nr: xx
Rabobank: xx
BIC: xx

Restaurant De Haas

Jufferenstraat 21
8081 CP Elburg

X